TEST TEST TEST

76

Sitter på jobbet. Och jag har nyss sålt 5 böcker. JAG ÄLSKART! rekord. fast egentligen säljer jag inte utan mer ger bort. Jag & mina jobbarkompisar har sålt 18st smamanlagt idag:D känns sjukt bra.!

75


Min söta vän Towe tatuerade sig idag. Någon dag vill jag också tatuera mig. Bara jag kommer på vad jag vill ha. men jag skulle vilja ha Det blir vad man gör det till i latin eller nått fint språk på sidan av min rygg.

75


Come on sunshine



Sommar gör verkligen något speciellt med mig. Det finns något med sommar som gör att det pirrar i min mage. Det finns något med att vakna upp och se solen skina genom persienerna. Det finns något med att gå barfota i gräset. Det finns något att gå hem från vänner en sen varm sommar kväll. Det finns något speciellt med att somna i gräset när solen smeker ens kind. Det finns något med sommar som jag är så väldigt kär i. Sommar du är otrolig

Sommar får jag chans på dig?

Utkast: Nu känns ...

Nu känns det som jag vill lägga in massvis med bilder...

tog kort på min underbart söta syster igår

74


Fint väder. Glad liselotte

73

Min dag i bilder


74

 Idag dansar jag runt i solskenet tillsammans med molnen uppe i himlen

73

Härligt väder idag

72

Ne kanske att man kunde bli seriös med sin blogg någon gång. Kanske jag ska göra detta inlägg till ett seriöst försök.

En sak som jag tänk på under dagarna jag har kommunjobbat. Det är synen på Nykterister. Jag jobbade ju somsagt på JUNIS läger. Det är iogt-nto´s (man kan ju alltid hoppas att jag stavade rätt) junior förbund. Men iallfall synen för nykteriser har för mig alltid varit en grå hårig tant på 60år som fortfarande har samma kläder som hon hade ibörjan av 70-talet. Intressanta liv hade hon haft , Kanske att hon stod med blommor ihåret och dansade i takt med alla de tusen hippies som var på woodstock. Hon gick på droger, och sen när hon kom hem till Sverige besökte hon minst 5 olika rehabliterings hem. Eller så var det så att hon förmodligen haft ett väldigt tråkigt liv och bara bestämt sig för att bli nyktersist för att hitta någon som vill prata med henne överhuvudtaget. Kristen och har haft en pojkvän i sitt liv, När hon var 15år det förhållande varade i 2månader och 6veckor av de låg killen hennes med henne betydligt snyggare kompis. Fast hon sitter även i sina kläder från 70-talet och bor kanske hemma hos sina föräldrar och inte har någon tv.
Är det någon som känner igen sig?
Så är iallafall min syn.
Men allt detta ändrades när jag beslöt mig för att söka till Junis piratläger.
jag kom dit första gången och möttes faktist av en kvinna som passade in i kategorin "tönt utan tv". Men hon visades vara rätt trevlig. Men Min chef hansa. Han var en mycket rolig prick som verkligen ändrade min syn. Det var en man i 30+ åldern som till synes älskade mat, svor och berättade var han tyckte om folk. Men han var också en man med ett stor hjärta och var trevlig som få chefer verkligen är.
Han var nykterist och kristdemokrat. men var dock inte kristen.
Om jag hade sett han på stan hade jag troligtvis trott att detta var en människa som älskade att knäppa en bärs framför tvn när dagens trav gick. Men så var det inte. Han var nykterist och troligtvis knäppte en cola istället.
ja hansa ändrade min syn. men det gjorde även det yngre ledarna som var med.
På det första lägret var det 4 grabbar som var med hampus aka bert, Per, Sten & Andreas. Alla var faktist vid första ögonkastet ganska lik så som jag ser nykterist grabbar i tonåren. Men dock hade jag otroligt fel. Riktigt härliga grabbar med ett stort sinne för humor. Jag har nog alltid sett nykterister som asexuella människor som såg sex som något fel. Men vissa av dessa killar älskade att dra till med lite skämtsamma oblyga sexskämt. Ne grabbarna verkligen bjöd på sig själv. Och det älskade jag.
Så min syn för nykterister sitte förmodligen lite kvar av den dära 60åriga tanten, men för Män i 30+åldern och killar i tonåren har det ändrats så otroligt mycket. Och det är jag väldigt tacksam över. Det är skönt ibland att få reda på att ens fördommar är fel.
Och tur är att man vågar testa nya saker så att fördommarna försvinner

71

Ja jag tänkte att jag skulle skriva ett väldigt poetist inlägg. Men sen kom jag på att jag inte är speciellt poetisk så då sket sig det . Haha

Sitter iallafall hemma hos pappa i torvalla och har nyss ätit gröt till frukost och lyssnar på Pacific! samtidigt sitter jag också och längtar tills jag & niclas bestämt hur vi ska ta oss till trästock. Men han är ju i typ stugun så jag får inte tag på han. :/

Igår fyllde iallafall MATILDA 18 år. Nu är hon också vuxen. Snart känns det som att det bara är jag & ann-sofie som fortfarande är kvar i barnåldern. Dock är det bara rutn 10-11 dagar kvar till jag också hör till den andra klubben. Denandra klubben, som vissa även kallar Vuxen. senare idag ska jag upp till Matilda och fira henne lite och förhoppningvis få lite tårta.

Det känns som att jag har väldigt tråkiga inlägg nu förtiden. Måste ändras

Kan iallfall berätta att BobHund är mycket bra .

70

Det är en ganska varmt morgon idag , fast utan solsken. Men jag är glad ändån.
Idag har jag satt på mig min solgula kjol och ett vitt linne ,Och fyra st tjocka trä armband Så idag är jag sommar klädd, och jag älskar det.

Nu ska jag Och min syster åka in på stan. Det var visst rea på glitter. Det kan bli farligt. Jag älskar ju armband,halsband ja alla accesoarer. Önska mig lycka till ;)


69

Idag sålde jag två böcker på jobbet. Och jag är faktist jätte stolt. Plus att jag fick åka Cab från jobbet. Åkte med Gustaf från jobbet och hem, dom långa 500meterna. Haha . Ringde dessutom en liselotte idag, Underbart glad blev jag.


Tänkte lägga in lite bilder från lägret.





68

Ny dag och nya upptåg.

Vaknade tidigt imorse och åkte iväg till Sällsjö och hjälpte till att städa efter lägret. Tyckte att det vore snällt eftersom jag fått slutat tidigt två dagar. Det gick ganska snabbt. Fick lunch där och då blir man nöjd. Tur att emma var där annars hade jag haft det tråkigt. haha Emma är bra :)

snart ska jag iväg och jobba på H1. Och jag är pepp. Idag ska jag äga sönder alla grabbarna jag jobbar med. ska iallfall försöka.

jag har upptäckt att det är väldigt svårt att måla nagelack på högerhanden ( ilandsproblem ). Måste komma på en smart uppfinning.!

67

Helooooooooooo. Nu är jag back in the big city östersund.

Efter några långa dagar på läger med barn så är jag extremt trött. Orkar inte ens skriva vad vi har gjort. men extremt roligt har det varit. :)



67

Nu är det bara en halvtimme tills jag ska åka in te stan och sätta mig i en bil tillsammans med andra ledare och åka tillbaka till SällSjö för ett till läger.
Förhoppninsvis kommer detta blir lika roligt om inte roligare än det förra.
Jag är förskyld. Det känns inte så jätte bra.
Det kommer inte bli så mycket bloggande för mig, för nu är jag i Sällsjö tills på onsdag. Och sen så fort jag kommer hem på onsdag börjar jag jobba på H1. Och så jobbar jag på H1 på torsdag också..
Men jag ska försöka så gott jag kan.
hade det bra annars , ta hand om min stad åt mig , Haha :)

66

ne nu ska jag gå och göra nå nytta.
Imorgon åker jag tillbaka till Sällsjö för ett till läger.
Önska mig lycka till.

10000000000000

Egentligen orkar jag inte skriva ett inlägg, Men jag gör det ändån bara för att trotsa mig själv.
Jag sitter iallfall och lyssnar på lite TotoTeens. Jag önskar att jag bodde i Sundsvall så jag kunde hänga med de grabbarna varje dag..

Idag har jag , anne, emilia,oskar & linnea haft picknik.
Det gick sådär från början. Vi var i björkbacka och det började blåsa så mycket så vi trodde att det skulle bli en orkan nästan. Så vi gick därifrån och sen satte vi oss i en gård mellan två lägenhetshus. Det var mycket mysigt och där blåste det betydligt mycket mindre. Där satt vi iallafall och grillade,åt,frös och skrattade. Mysigt.
Sen åkte emilia & oskar hem och vi andra gick till Linnea. Där somnade Ann-sofie i soffan och jag & linnea slö kollade på solos nya nummer. haha sen kom mamma och hämtade oss och våra cyklar :)

Sommarens andra lov dag

Hej min kära blogg. Nu är jag tillbaka efter ha varit ifrån dig en lång tid.
Jag har kommunjobbat på läger. Det har varit hur roligt som helst. Jag saknar mina små barn som jag tog hand om. Ne det var verkligen en upplevelse att minnas. Jag skrattade mest hela tiden. Förutom när jag blev riktigt trött och började skälla. Haha. Men man kan ju inte alltid vara snäll , eller hur?
Vi har varit där uppe i Sällsjö i fyra dagar , Så jag åkte hem på onsdag. Och så fort jag kom hem så packade jag om väskan och drog till Sundsvall. Och där väntade en helt annan upplevelse.
Jag skulle se TOTOTEENS. Det var verkligen en upplevelse att minnas. Grabbarna är så äckligt kool så mitt hår på armen reser sig när jag ser dom. Att det finns sånna sköna människor i våran del av världen trodde jag inte.
Jag tänkte att jag skulle beskriva deras show för er , men det går inte. Det hände så mycket och allt var underbart. Jag har aldrig skrattat så mycket under en konsert.
Dom hade iallfall med batman(rösten till riktiga batman serien i sverige), sven wolter ( riktiga Sven wolter hade gjort en ljudinspelning till dem) , Fröken ur ( hade också spelat in ett ljudklipp till dem, Dom hade en tant som lagade mat. Och så himla mycket mer.
Det finns bara en sak att säga LISELOTTE <3 TOTOTEENS.
Fast nu är det tyvär slut , det var ju killarnas sista spelning. Och jag vill nästan börja grina..:/
Dagen efter umgicks jag med några från bandet också :)
Mest gustav, Men det var roligt. han måste lätt vara bandets skönaste person. Jag älskar han.
Va gick mest runt och snackade, och sen visade han vägen till mitt tåg. Och där satt vi i typ 40min och väntade.
Ne verkligen. Sommarlovet har börjat otroligt äckligt bra. !



Lite bilder från veckans händelser

Jag älskar Vårat gängMina barn !
TotoTeens var äckligt snyggai sina vita linnen , Jag höll på få spunk, Snacka om att det var mycke snygga nyckelben , Hjälp
 Nu är det sagt , Jag är kär i tototeens

 Sen dog dom , RIP tototeens. ( dom låg även sådär i typ 15min, sjuka jävlar. haha)

 Jag & Gustav,

58

Nu är det bara två timmar kvar tills jag åker. Och jag är fortfarande inte färdigpackad.
Sitter och lyssnar lite på Tototeens, dom måste vara världens roligaste människor. puss på dom.
I väntan på att jag ska åka har jag ätit upp lite mer än halva min marabou chokladkaka. , inte bra. ont i magen...


57

För ungefär en vecka sen , eller iallfall 9dagar sen så hade vi fint väder i östersund. Alla gick runt med shorts och linne. Och alla var sådär uber snygga som alla blir på sommaren. Alla var också glada och kunde börja skratta för ingenting,bara för att man mådde så gott just då. Det var varmt i luften och solen sken hela dagarna. Vi låg på båtbryggan i badhusparken och stekte våra vinterbleka kroppar så att de började bli sådär sommarfint brända. Det var varmt. Men det var skönt. Vi var glada allihop. Vi kunde vara ute på kvällarna endast klädda i samma kläder som tidigare underdagen. Man behövde inte ens åka hem och sätta på sig långbyxor. Ne vädret gör mycket bra saker med människor. Iallfall när det är bra väder. Just nu är det grått och det regnar. Det är kallt och jag vill sätta på mig mössa och vantar när jag går ut. Vad hände med vårat fina väder, vad hände med våra lättklädda kroppar , vad hände med våra fantastika humör. Jo allt vände bara så fort när vädret vände.
Så jag ber till väder guden snälla ge oss tillbaka den tropiska värmen , snälla ge oss tillbaka våra brunbrända kroppar, snälla ge tillbaka oss våran underbara humör.




En bild på min vackra syster en varm torsdag förra veckan

56


Min söta vän emelie sitter just nu i en bil på väg till arlanda. Därifrån ska hon åka till spanien. Jag är avundsjuk. men hon ska köpa roliga saker till mig :) PUSSpå hon

65

Min morgon börjar just nu.. Jag vaknar upp och kommer på att jag inte packat klart allt. Inte så smart lille lise. Jaja får packa klart nu. Så jag börjar morgonen men att slänge massa saker på golvet och lyssnar till de ljuva tonerna av musiken från billie the vison & the dancers.


Igår hade jag jätte roligt. Jag & niclas åkte ju och kollade på fulla fjortisar. Haha det är så roligt. Vi gick också och åt mackor i kyrkparken,nya kyrkan & vid junis, Haha vi skulle kolla vilka som hade godast gratis mackor. Själv tyckte jag att kyrkparken hade bäst , där fick man klubbor. haha då är det avklarat när man får godis. Sen satt vi också i två olika rondeller, i ena satt  vi och samlade vinkar. vi fick upp till 27 men jag tappade räkningen på slutet. Haha ne det var faktist väldigt mysigt och en mycket trevlig början på sommarlovet.


ne nu ska jag packa lite mer, fast jag åker ju inte förren kl 15 :)

63

jag tycker om hultans hemsida. Där kan man se massa spelningar live. Så jag & niclas har suttit spikade vid varsin dator och kollat på Säkert! och timo:)

Men nu ska vi nog dra in och kolla på fullt folk:P haha Goddagens

62

Min syster är inte så smart alla gånger. Just denna gång har hon snott mina fina stövlar som jag tänkte ta med på lägret. Så nu måste jag ta hennes , Dom är inte lika fina. Haha

ett extremt viktigt inlägg.

61

Jag måste komma på vad jag ska packa till lägret .
Imorgon ska jag börja sommarjobba på ett läger. ett pirat läger.
Så jag måste göra en lista. Men jag kommer inte på vad jag ska ha med :/


Jag har iallafall jätte bra betyg. För er som känner er tvingade till att veta så kan ni läsa .
Svenska VG
Engelska G
Matte VG
Spanska G
Idrott MVG
Psykologi VG
Psykosocialtarbete VG
Retorik VG
Medie Kunskap MVG
Data kunskap MVG
Bild MVG
Text kunskap VG

Så bra betyg har jag aldrig haft. Mycket stolt är jag. Därför jag skryter så mycket ;)

tre gånger tretti

det är väldigt många av mina inlägg som börjar med , nu står jag här ... eller nu sitter jag... Och nu tänker jag börja det här med nu står jag här i skolans bibilotek klädd i gula kalasbyxor och en vit finklänning. Tur att jag hittade sandor på väg in te skolan , han var också finklädd. haha folk kollar jätte mycket på mig. Men jag vill vara fin klädd. Tar alla chanser till att få använda denna klänning. Jag kan visa bild sen.

Snart tar vi STUDENTEN GRABBAR. okej ,ett år kvar.

59

Hej Jag heter liselotte och ringer för Stora romanklubben , hoppas jag inte ringer och stör. För jag har ett underbart erbjudande till dig. Detta har jag sagt några hundra gånger idag. Haha men det var faktist roligt. Alla är så sköna. Jag sålde iallfall första boken av alla ikväll. Skils. Dock sålde jag inga fel. Det är fan svårare än vad man tror att sälja. Hälften av alla svarar inte och 90% av alla andra tackar nej. Aja tjänade lite pengar idag iallafall , Lätt värt det. Gratis fanta fick jag också. Plus en tröja & en vattenflaska. Dock kände jag mig lite mobbad i gruppen , alla var killar, alla snusade, alla kollade på fotboll och alla drack kaffe. Fan kanske får börja med allt. HEJ könsbyte. Haha
Men just nu har jag så otroligt ont i magen , magkniiiiiiiiiip. Skulle ätit bättre middag.

Välkommen in i klubben ;)

58

Nu sitter jag här framför datorn med en kaffe kopp i handen. Och jag frågar mig själv . Vad hände?
Sen när började jag dricka kaffe?
Antingen är det för att det var ett smak prov på cappuccino med chokladsmak eller så är det för att jag vill komma igång med att komma in i jobbvärlden. Haha ni kan bestämma själv vad ni tycker låter bäst.


Ska snart dra iväg på första arbetsdagen . förhoppninsvis kommer det gå jätte braaa.

Jag förövrigt berätta att jag har MVG i bild , så nu har jag 4 mvg. så jävla stolt.

57

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA !!!!!!!!!

Jag satt nyss och kollade på klockor,, och så kom hon in och sa godnatt. Då visade jag henne en klocka jag ville ha och sa att jag önskade mig den i födelsedags present. Hon bara ja men beställ den då. men det är ju tråkigt att ni vet nått som ni kommer att få..
MEN NU ÄR DEN BESTÄLLD OCH JAG ÄR VÄLDENS LYCKLIGASTE




När du kommer ska du pryda min arm. Vi kommer se vackra ut du & jag.

57

Det här är en sån dag där jag vill skriva massor av inlägg i bloggen.
Det här är en sån dag när jag dagdrömmer som mest.
Det här är en sån dag jag får ont i magen av att tänka.
Det här är en sån dag när jag funderar vad jag ska göra med mitt liv.

Jag vill tågluffa efter studenten
Jag vill se familjens alla spelningar i år. ( jag tror nog inte att någon förstår min kärlek till familjen)
Jag vill ha pengar så jag kan se alla spelningar som är kvar
Jag vill bli hippie och skaffa dreads
Jag vill bli en electro tjej som dansar ikapp med alla underbara electro artister
Jag vill lära mig att bli riktigt bra på skidor
Jag vill åka till californinen och lära mig att surfa
Jag vill åka till Afrika och rädda barn som svälter
Jag vill bli allt jag vill bli
Jag vill ha modet att skaffa dreads och sedan raka av dom.
Jag vill så mycket , men gör just nu ingenting bara sitter på min stol, funderar & drömmer

56

Pappa skickade nyss en låt till  mig dreadlock holiday hette den , Och då började jag tänka för mig själv.
Varför har jag inte såna underbara lockar i mitt hår?


55

Nu slog det i mitt huvud att jag idag har gjort sönder mitt fina paraply. Det känns ack så jobbigt. dock får jag skylla mig själv, man kanske inte ska använda paraplyn som vapen i en starwars fight mot sara. Men livet går vidare med dock så mycket blötare utan mitt paraply

54

Jag är en vampyr <3


Gott folk, jag har nyss kommit hem. Jag har varit på Vallaskolans vår musikal. Dom var väldigt duktiga. Men sånt där är farligt att kolla på med mig , för jag vill alltid upp och dansa själv. Emilia hade gjort ett väldigt bra jobb med sminkningen. Mvg till henne.


Imorgon är det våran sista skol dag i tvåan. (förutom skolavlutningen) Det känns lite speciellt. Tiden i tvåan har gått otroligt snabbt. Jag är faktist väldigt nöjd över detta år som gått. Jag har gjort så mycket saker jag aldrig trodde jag skulle göra. Skaffat så många nya underbara vänner. Och fått otroligt bra betyg. Men andra året på wargentinskolan har snart tagit sitt slut, och jag längtar redan tills de tredje året. Jag har redan börjat planerna vattenkastning, No mersy.
Tack till alla som gjort denna termin till en av de roligaste


Imorgon är det också första dagen på det nya jobbet, Känns spännande. Hoppas det 'är några grymt koola människor jag ska få arbeta med.


53

Hemma från skolan.
Emelie är här , vi ska kolla på vallas musikal,(där emilia har sminkat)
Ska åka efter jag ätit.


jag kan iallfall berätta för alla ni som vill veta att jag har MVG i idrott.. Mycket bra enligt mig. jag är rätt nöjd med mina betyg i år faktits.

52

Godmorgon världen , Sovit gott?
Det har iallafall jag. Skönt när man kan sova lite hur länge man vill. jag vaknade 11 idag. Igår hittade jag inte så mycket bra på tvn , eller dokumentären jag pratade om igår gick igen. Så jag hann se början. Little rock central school tror jag att den heter. Mycket bra..

Idag är det en väldigt slapp dag , Jag ska åka in till skolan till halv två, för då ska Maria radio intervjua mig. Och sen har vi betygsnack på idrotten , sen slutar vi. Sen har jag inget planerat förren klockan 7 då jag ska kolla på en musikal där min vän Emilia agerat smikös för dagen. Så alla skådespelarna lär vara jättefina idag .Jag är otroligt stolt över henne.

IMorgon ska jag börja jobba på H1, det känns bra. Lite spännande. Men jag har fått lite tips från min vän Oskar som jobbat med telefonförsäljning ett tag. Så det känns bra. Förhoppninsvis kanske detta är ett arbete jag är född för att arbeta med. Haha


Idag består min klädsel iallfall av mina nyinköpta blå gubbyxor, ett vitt linne och platt hår med några flätor.

52

Nu sitter jag här igen, sviken av alla mina vänner på msn. Jag lever ett nördliv ikväll och sitter uppe sent. drog till med en skönhetssömn tidigare idag , så jag är verkligen inte trött. Sen börjar jag också kl två imorgon, så jag hinner sova mycket. Men jag funderar att gå och lägga mig i min säng och slå på tvn och kolla om det går någon bra dokumentär på ettan , går var det en jätte bra som jag blev fast vid. svt <3 mycket bra.


Godnatt gott folk ,


51

Jag älskar paula , Iallfall tills i början på juli för att hon har fixat min blogg. Den är äckligt snygg nu tycker jag. Och för att inviga den grymt snygga bloggen tänkte jag he in lite extremt gulregierade bilder eftersom jag älskardet
Men eftersom bloggen är extremt lam idag så får jag inte in mina bilder, :/


( Paula tyckte att jag skulle skriva ett lååååångt inlägg med hur mycket jag tycker om henne. Men det är svårt för att jag just nu hatar henne för att hon ska på arvika och inte jag. Men om paula inte skulle på arvika så hade jag nog kunnat skrivit ett jätte långt inlägg men det känns svårt just nu. Jag har som en bubbla hat i mitt hjärta. Men det är inte emot dig paula, utan att jag inte kan åka. Eller jo lite mot dig. bara för att du kan åka.. Men du är iallfall jäkligt skön som hjälper mig. Du kan vara veckans sköna person. )




Hälften av hundra

Idag har jag bestämt att lille Malin ska ragga på en viss person så att hon kan få komma backstage på förfesten på yran så att jag kan få ragga på Johan t karlsson... Utmärkt plan tycker jag...





49

Jag små hatar Blogg.se lite. Jag får aldrig till min header. Bajs.... Är det någon som kan så får den gärna hjälpa mig

49


Jag älskar mina syskon ,

48

Ja nu sitter jag här .... Efter fyra timmars underbar sömn på min älskade säng ( som för övrigt bara är en madrass på golvet, Vilket jag älskar.... Det är det enda man behöver, en madrass och sjukt många kuddar) Jag tänker på att idag är det bara två dagar kvar i Tvåan. Tänk vad livet på gymnasiet har gått fort. Nu är det bara ett år kvar grabbar & tjejer. Och jag planerar redan hur jag ska blöta ner alla ettor& tvåor på bästa sätt nästa år ;) så ni får se upp.

Kan även meddela att idag är jag i stortsätt vuxen. Idag fick jag Jobb! Jacob från H1 ringde idag och meddelade att de jätte gärna ville att jag skulle börja jobba hos dem. Och det känns underbart. Tänk jag har två jobb för sommaren. Ett kommunjobb som kommer bli underbart, jag ska leka pirat. Och ett vanligt jobb där jag ska sälja böcker. ( såklart är jobbet på H1 ett telfonsäljarjobb , nu är det klart att hela våran familj är telefonjobbare. Min bror jobbade innan på Aditro och min syster på 118100. Och nu jag på H1. som förävrigt står för happy one. Haha )


Först var jag skeptist till dagens klädsel, ¨
men nu älskar jag den.
( jag tycker att linnet är ganska fult , vad tycker ni?)



Var även på älskade Kupan med min
syster,Emilia & Oskar. Köpte dessa snyggingar
 för ynka 25 svenska kronor

48

jag älskar denna bild , jag lovar att jag kommer redigera den på många olika sätt

46

Ja nu ska jag få igång bloggen igen. Den har varit nerstängd några dagar. pågrund av flytt. Sen har det också varit så fint väder så jag har faktist inte haft orken till att lägga in några inlägg.
Men jag har iallfall haft det underbart under dessa varma dagar.
Vi har haft det varmast i Sverige tror jag. nästan tropiskt ;)

Ja min lillebodenvän Andreas har iallfall varit och hälsat på mig. han kom i onsdags och åkte i går. Mycket mysigt har det varit. Vi har haft picknik och badat m.m. Vi har även rullat ner för gustavbergsbacken. OCh det slutade med en massa utslag från tistlar. det har ialfall varit mysigt att han kom hit och hälsade på.

Studenten har det också varit , då firades det med 365dagar kvar tills jag tar studenten. Mycket bra..

Idag har jag även varit på arbetsintervju på H1. Allt det hela började med att jag & agnes i onsdags skulle gå till kommunjobbs mötet vi skulle ha. Så stod det en massa folk från H1 och försökte värva arbetskamrater eller vad man säger. Och då kom dom fram och pratade med oss. Det verkade ganska intressant så jag fyllde i en intresseanmälan. Och morgonen efter ringde Jacob från H1 och frågade om jag ville komma på en intervju. OCh det ville jag såklart. Så då bestämde vi tid och så kom jag i dag kl 15. Verkligen hur sköna grabbar som helst träffade jag. Och dom sa att dom var verkligen intresserad av att jag skulle jobba där. Jag var visst en av två stycken dom verkligen ville ha. Intervjun gick super bra, Men dom sa att dom skulle höra av sig antingen i eftermiddag eller imorgon så får jag veta om jag fick jobbet. Isåfall örjar jag jobba redan på onsdag . Och det skulle kännas skööönt.

Mitt kommunjobb verkar också hur sköönt som helst. Jag ska bara jobba i 7dagar. OCh det ska vara en pirat läger. Så jag ska ta hand om barn, leka lekar och springar runt utklädd till pirat. Det passar mig bra , ;)


Ne det har hänt massor , och jag har inte orken eller tiden att berätta. För nu borde jag verkligen skriva klart en uppsats..


PUSS

47

Nu kändes det som att det var länge sen  jag skrev. Jag har ingen dator hos mamma för tillfället. Men det är ganska bra då är man ute mycket mera. För jag är ju lite av en datanörd. Haha

jag saknar verkligen att vara i boden, jag skulle jätte gärna vilja åka upp dit igen. Det var så himla roligt.

Vädret här i östersund är super, jag älskar det. just nu sitter jag i datasalen i shorts & linne och snart ska be ge mig ut i det underbara vädret.
Idag fick vi också veta hur vi ligger till i matten, Jag hade bara g. Men min matte lärare skulle fundera mer. För jag är verkligen värd ett vg i matte , det finns fan ingen som haft en sådan motivation i matte som jag haft i år. Jag har gett upp såmånga sovmorgonar för att gå på extra matte. Men jag vet iallfall hur mycket jag har satsat på matte i år. och jag är sjuk nöjd över mig själv.

Imorgon är det studenten. Och med det menas det är det är 365 dagar kvar tills jag tar studenten , och det ska vi fira.

46

image41
Såhär glad blev vi när vi fick träffa våran älskade bror :)

44

Godkväll min blogg.
Nu sitter en trött liten liselotte framför datorn igen.
Sliten efter en helg i boden.
Kom ganska nyss hem , måste säga att jag älskar boden/luleå. Hur fint som helst.
Resan började vid 6tiden på fredag morgon. Vi tar bussen in te stan och sedan hämtar våran hyrbuss som vi beställt. sen hämtar vi Mamma,eva & linda.
Sen bär det av till BODEN!.
Resan är lång , den tar ungefär 6-8timmar (kommer inte ihåg).
Det blir mycket sovande,musik lyssnade och nackspärr.
Men vid 15 tiden så ankommer vi till Luleå där jag,anne & linda springer som tokar för att hinna till de affärerna vi vill på , Dock missade vi myrorna (log lite utanför). Jag köpte mig en jacka,en klänning,ett par tajts och ett långt linne.
Undertiden hämtade pappa våra bröder så vi åt inne på en mysig resturang inne i luleå.(dock var det extremt lite syre där inne, men det verkade som att jag var den ända som märkte det ).
Sen begav vi oss till Boden.
Väl där framme tog vi våran packning och gick till vårat logement ( tror det heter så ). OCh väl där inne fick vi se att vi skulle sova på sånna sängar man ser på tv, typ hårda metall våningssängar. OCh så hade vi typ pappers lakan! haha. Ne jag trodde det skulle bli katastof. Men det visade sig att det var otroligt skönt att sova där.
Vi gick och la oss ganska snabbt.
Morgonen började så tidigit som kl 7.
Upp och hoppa och äta frukost. Sedan var det en långdag som väntade oss.
Det började med att militärerna ( eller man kanske kallar dom värnpliktiga) hade en uppvisning. Extremt koolt tycker jag när alla gör samma saker exat samtidigt.
Sen fick vi gå runt och kolla på alla saker de gör. Det var faktist otroligt intressant.
Det slutade med att jag var grönmålad i ansiktet och hade en signatur "eriksson" på benet, och så hade jag åkt bandvagn, hållit i vapen, bärit en 40kg tung väska ( otroligt mycket tyngre än vad det låter, jag höll på ramla baklänges) och suttit i en stridsvagn.
Underbart väder var det också.
Sen efter det gick vi och strosade runt på bodenscentrum. Mycket större än vad jag trodde att det skulle vara,
Efter det blev det middag.
Sen efter det så drog killarna ihop ett gäng så spelade vi brännboll och drack folköl:)
En homerun fick 1000poäng :)
Efter alla kände sig lite less på att springa och när alla började fuska så beslöt sig alla för att dra på krogen. Och vi bestämde oss för att följa med. Vi tänkte ju att vi kunde chansa på att komma in.
Och det gjorde vi. Så jävla kul hade vi. Jag blev bjuden på två drinkar, och vi sjöng jämtlandsången och dansade skiten av oss. Det roligaste var nog att det var ett överflöd med killar. Som några förvarnade oss innan - Det kommer vara tio killar runt er på dansgolvet sen. Och det stämde. haha otroligt roligt.
Sen vid tolv tiden följde vi med grabbarna hem och kollade när dom hade uppställning. jävla kul när alla är lite så packade^^
Sen gick några och la sig, några gick på krogen. Men jag & blom bestämde oss för att ligga på gräset och kolla på moln. Hur mysigt som helst.
Sen blev det till att sova,
Vaknade igen kl 7. dusch, frukost. Dåligt väder var det. Så vi beslöt oss för att åka hem. tråkigt tycker jag. Jag hade lätt stannat i några dagar till.
Sen blev det en lång resa hem. Vi stannade på dollarstore (andra dollar på resan) och köpte godis , jag köpte en choklad som såg jätte god ut , men det var den inte.!
Vi stannade några gånger. en gång vad vid storforsen. Hur vackert som helst.
sen stannade vi vid en stand och jag badade fötterna. Jätte mysigt.
Och sedan var vi hemma. Resan gick ganska snabbt. Fast det gör det väl alltid när man lyssnar på musik och sover.
Kändes ganska tråkigt att komma hem , det var dåligt väder här. Och det kändes tråkigt att fara från allt roligt folk man träffat.

Men resan till boden fick helt klart MVG

RSS 2.0