TEST TEST TEST

dress dress korvmos

får lite panik över att jag inte har en klänning till studenten. Det kommer säkert sluta med att jag står där en vecka innan och tvångsköper en ful jävla VANLIG klänning och får känna mig som en stoppad korv.
ne jag vill ha en speciell klänning, en som speglar MIG. men det har dock varit jävligt svårt i år. Ska höra med mamma om hon är okej med att anställa nån att sy upp en , för jag har iallafall mina ideer i mitt lilla överfulla huvud.

hola,

för vi SKA ta STUDENTEN

100 dagars 100 dagars PEPP PEPP PEPP.
Sjukt pepp var jag igår, och kvällen blev tokigt lyckad.
Förfesten var sjukt rolig med alla tjejerna från klassen, dock språarar det som det alltid gör hemma hos emelie.
dagen efter blev ganska bra eftersom jag lyckades med baksmällan redan på kvällen.
Men nacken är stel som en glasspinne och det är inte skönt. hade varit skönt om någon kom och masserade.
Skolan vad otroligt skön, vi var typ 5 stycken på varje lektion, det byttes ut lite människor för varje.
På sista lektionen kollade vi på film och jag okuperade golvet, somnade efter 2 minuter. och där sov jag tills lektionen vad slut. Tur som fan att jag intebörjade snarka. hur hade det sett ut.

Jag håller iallfall på komma nånstands med min engelska essay. den ska vara inne imorgon. SÅ nu tänkte jag ta en lite paus och vila min nacke.
Men hare gött mina medmänniskor, Ps. nittionio dagars 99 dagars PEPP PEEPP PEEEEEEEPP

frågetecken

undra om jag skulle vika ut mig här, om mina tittarsiffror skulle öka?


tråkigt inlägg, live with it.

skola, alltså det är fanemig ett helvete i himlen.. för visst har man väldigt många fina minnen där, men vissa är ju mardrömmar. idag hade jag faktist den roligaste engelska lektionen jag någonsin haft med våran lärare Liz. Vi bara satt och gjorde olika övningar och såg förjävliga ut. kollade i grannes ögon i 30sekunder. bara roligt faktist.!

Jobbet gick sådär idag, jobbig början men det berodde på annat. sen gick det trögt. Men det är så jobbigt att jag försöker verkligen. men det får inga svar tillbaka.,. det var iaf en telefonförsäljare som ringde på emelies mobil och jag fick svara..den var en som ringde från laga lätt, och jag bara neee det tror jag inte är nått för emelie , hon är inte kapabel till att laga mat.! haha ojojo vad jag skrattade , hur fan kom det ur min munn. dock förklarade jag att jag också satt på telefonförsäljning och önskade henne lycka till.
Sen kom jag på att om man säger laga lätt högt låter det som att man lespar för man vill hellre säga laga rätt.
det var alltså dages onödigaste skratttillfälle! :)

men nu ska jag gå och lägga mig , för min semla är nu uppäten och mina ögon svider


GOOOODNATT VÄRLDEN!

peace passion and lots of laugh

    
sitter och försöker plugga, men jag tänkte göra lite armband också, om det är nån som är intresserad att köpa något, liknande de på bilden åvanför är det bara att höra av sig, de kostar runt 50lappen.

klago inlägg enhundratjugotvåtusenett

ne fy fabian vad jag är less. jag kommer ingen vart med min engelska essay... den handlar om modeindustrin i usa. HUR SVÅRT SKA DET VARA.... för typ 4 månader sen hade jag lätt skrivit klart den på en dag, hur mycket behövs nu? två och ett halvt år? kanske bättre att gå i dvala redan nu.
väck mig när det är klart.

dåligt humör pågrund av mitt varje-dag-liv

ännu en dag när hjärnan inte sitter på rätt plats, vad fan ska man göra för att kunna plugga.
det går bara inte. kanske man skulle åka till lagerhouse och köpa smartpiller. det kanske skulle hjälpa. om man verkligen tror på det, för annars är det bara en vanlig tablettask med laktistsmak. men om jag hade en nu, då hade jag trott på det. Då hade jag kunnat skrivit klart min engelska essay som är så fruktansvärt jobbigt.

Men jag har iallafall läst 3 sidor i robinson cruise, tänka sig hela tre sidor.
ne fyfan för att vara skolless. jag hatar det.

men snart är det studenten, och fan vad jag ska bara ta vara på detta halvår, göra så mycket roligt som det bara går.
Och till lovet, fan vad jag ska åka skidor och bara umgås med vackra människor. typ min pojkvän. Ja fyfan vad jag saknar dig också. Ne bajs på skolan för tillfället för du gör mig bara stressad och nedstämd.


Åh en sådan vacker bild på mig och min kära. åh vad jag har dålig humor just nu..!

kluven

hittat en jätte snygg t-shirt, men jag kan inte bestämma mig om jag ska beställa den.
dock var den inte så dyr 200kr, men det är frakt och postförskott som läggs på det sen..

jag har iallfall varit duktigt och gjort en massa på projektarbetet. det känns väldigt skönt.. nu kollar jag på melodifestivalen istället.:P

Här kommer snygg t-shirten

ps. den är organisk också,


sunnyday


ge mig sommar och solbruna ben

yesterday

gårdagen var väldigt bra.
var hemma hos jon och bara var.
Vi gick på hemköp och köpte godis,chips,dipp,mango soppa och folköl.
och hans soffa är oskön och liten så det blev kuddar på golvet och vi hade picknik.
Kollade på gamla supersköna serier från förr, slutet av när lammen tysnar, (btw jon jag drömde inte mardrömmar om den ), james bond och sen mtv.
Sjukt skönt att bara ha en kväll att bara vara och ha det trevligt.
Sen när jag skulle ta bussen hem halv tre träffade man lite trevligt folk utan för G3. och träffade ida på bussen , vilken räddning alltså. sitta nykter på nattbussen är inget man vill sätta upp på väggen ska jag säga dig. odrägliga människor och spy lukt. ne fy den ska man bara åka när man har alkohol i kroppen eller är så trött så man inte känner lukten.
Men det var en behövade dag , verkligen.! danke jon!

läran att aldrig bli så bra som man vill

På nått sätt kan man inte bara låta bli att bli irriterad på skolan. Dom sätter stora arbeten precis innan och efter skolloven, och alla samtidigt. kanske det inte är så konstigt att ungdomarna är stressade nuförtiden. Jag är iallfall det kan jag säga dig. Just nu sitter jag och skriver min Projektarbetes rapport. På nått sätt känns det som lugnande även fast det är skolarbete. Men det är nog för att det är baserat på MITT arbete, ingen kan komma säga - det där är fel , - så ska det inte vara. utan det är bara mitt.
Dock har jag väldigt mycket annat och göra. jag är skolless och jag hatar det. Jag hatar att sitta i sängen med datorn i knät och försöka plugga men det slutar att man käkat upp en halv maraboue chokladkaka och kollar på en dokumentär om britney spears liv. Jag vill kunna sätta mig vid datorn och allt ska komma flytande ut mig, så som det verkar göra för vissa. Och jag är så less att man alltid jämför sig med andra. betyg och liknande. kanske just nu mest betyg. i min klass är alla verkligen super duktig i skolan , och det måste jag också erkänna att det har hjälpt mig mycket i skolan , att man tävlar mot andra. omedvetet. Ingen vill ju vara sämst, eller hur.
Men nu är det ju så att jag har bra betyg. fan jävligt bra om man jämför med hur jag var i högstadiet. jag har VG i snitt och jag vet att jag tamefan är bättre än det. det är väl det som jag igentligen är sur på. för på nått sätt känns det som jag aldrig kan nå det betyget som jag vet att jag är värd. Jag kämpar som fan men ingen ser det. sen glider nån förbi utan att kämpat och får bättre betyg, inget surt mot andra, utan kanske mest sur mot mig själv. att jag aldrig klarar av att ta ut det sista av min kunskap. och det får man ju sota för efteråt.
ne slut på det här nu, nu ska jag fanemig försöka ge allt innan det är dags för studenten.


förresten kom pappa och satte sig brevid mig nyss och berättade att han har en kusin han inte visste om. Kusinen hade visst ringt han alldeles nyss. han släktforskade och hade kommit till pappa. Det var ju roligt tycker jag :)


trött

är väldig trött, sådär ont-i-huvudet-trött. borde plugga men spelade just gitarrhero istället.. snart börjar popcirkus och det vill jag se.
Imorgon är det NOLIA, och jag ser iframemot det till tusen faktist. imorgon ska jag finna mig en framtid.
Önska mig lycka till.

jag är lite ledsen, för nästan alla mina klockor är sönder nu, nu har jag snott annes istället.
måste köpa nya, jag är sjukt sugen på en Casio calculatior watch, men hittar den dock inte här i sverige. tråkigt..
Men snart måste jag köpa mig en ny iallfall,

alla hjärtans underbara dag

Hemma igen från en underbar helg i åre :) alla hjärtans dag blev jätte bra vid tännforsen, jätte romantiskt. fick också testa köra lite bil, första gången jag växlade. haha det gick bra.

Har blivigt helt galen över att inte åka skidor, (har inget årskort eller pengar till skidkort) det har varit så himla fint väder. Men dagarna har varit bra endå. Idag lagade jack frukost till mig och han, jätte snällt och mycket gott.
sen kom andreas hem från jobbet och gjorde oss sällskap.
riktigt bra dag faktist :)

bild 1: andreas kom hem efter jobbet, han hade lagat pizza till mig, format som ett hjärta. <3
bild 2: min underbara pojkvän
bild 3: en katt som kom på besök , ni måste kolla in andreas utsikt också, de som syns.


mr bean

det blir mycket video nu kände jag. Men pappa skickade en länk till mig nyss, hittat ett nytt trumsett skrev han..
i videon är det mr bean som vi kallar han, och han är ju en av världens roligaste så detta kunde ju bara bli bra.!

mr bean

det blir mycket video nu kände jag. Men pappa skickade en länk till mig nyss, hittat ett nytt trumsett skrev han..
i videon är det mr bean som vi kallar han, och han är ju en av världens roligaste så detta kunde ju bara bli bra.!

2008 lämnar över

Nu har jag ägnat mig några minuter till att kolla igenom min blogg och gud vad glad jag blir. Jag har haft ett otroligt händelserikt år. 2008 har varit mycket bättre än vad jag trott.. sommarjobbat, fått H1jobb (vilket jag fortfarande har kvar) träffart artister och kändisar, gått på otroliga fester och maskerader, upptäckt hur vacker rättvik är under sommaren, varit på tonvis med konserter, skaffat nya vänner, åkt utomlands, you name it , jag hade fanemig gjort mycket även fast jag trodde jag gjort lite.. men det bästa av allt från förra året var nog att jag åkte upp till boden och möte min kärlek. Andréas, han har hjälpt mig så otroligt mycket under året, han har visat att det är möjligt att en kille kan älska en tjej, han har varit den som frågat hur min dag har varit, han är den som paketerat toblerone i paket som stavar orde jag älskar dig sötnos. Han är verkligen en otrolig kille, och jag älskar honom så otroligt mycket. Dock tyckte jag att det är väldigt tråkigt att vi knappt hinner ses nu när han jobbar mycket och jag både jobbar och går i skola. Men vi pratar varje dag och när vi träffas är det helt underbart.
Ja jag måste ju iallfall tacka år 2008 för att ha gjort mitt liv mycket bättre. och jag önskar lycka till till år 2009 och håller tummarna på att det blir ännu bättre, det är trots allt mitt "vuxen" liv som kommer nu, snart bara 100dagar till studenten.. Men du bloggen, vi hörs om ett år igen så berättar jag om 2009 nådde sina förväntningar.
Men än så länge har det gjort det, hunnit med mycket redan.

dagens musik

Idag var det en bra musik dag.. jäklar vad jag hittat bra musik..
TIAC, noah and the whale, the kid och nu ERIK HASSLE.
jag är toookigt kär i denna låt och framför allt videon. otroligt snygg tycker jag. speciellt när han står där med molnen..
helt klar så vinner musiken idag. Erik Hassle - Hurtful

i want snow in my hair and snow under my skis

ibland kommer mitt äventyrliga-jag fram.. ofta när jag inte har någon som helst tillfälle för att tillfredställa mina äventyrliga behov... just nu hade jag verkligen älskat att stå på ett par skidor, eller lära mig surfa. ja det hade varit sjukt bra.
det gör det inte bättre att mina skidor är framförmina ögon, så nära att jag tilloch med ser dem nu när jag kollar på datorskärmen.. Men vackra är dem , men dem gör ingen nytta här. Men i helgen ska jag till åre, då ska jag fanemig åka skidor, och försöka få bort min höjdrädsla som spärrar mig när jag åker, för jag vill verkligen lära mig att  hoppa och göra trix. men mitt huvud står emot.
Men snart blir det. vill också hitta en ny jacka och så är jag sjuuuuuuukt sugen på att festa.. varför kommer allt när jag ligger hemma i sängen.

Men en skiddag hade passat jävligt bra just nu.


TIAC - three is an crowd

Väckarklockan på mobilen ringer 08.00. Dax att ringa. - Hej det här är wargentinsskolans sjukanmälning.......
Hej, liselotte wiklund 11 februari 2009 spmt06b magsjuka i familjen.
Så lät det ungefär denna morgon. Jag är hemma för nästan hela min familj är magsjuk, dock inte jag.. väldigt skönt. Jag tyckte att det var onödigt att gå på skolan och riskera att jag har smittan på mig och smittar andra.
Så det blev en hemma dag. Tänkte att det var ganska bra, så kan man göra lite skolarbete. JAg har skickat mail till carina berg nu, bättre sent än aldrig.. Och så har jag börjat med min PA-rapport, vilket jag tycker verkar konstigt nog väldigt enkelt. Dock behöver jag min gamla projektplan som finns på skolan.

Nu lyssnar jag på tokbra musik , verkligen helt och hållet liselotte musik, de heter TIAC och har nu fått ett nytt fan.


acid affro



THE DIARY OF ANNE FRANK



dag

igår skrev jag väldigt många inlägg, det kommenterade Paula idag. Men det borde ju vara ganska kul att läsa.
Själv sitter jag i sängen och ska snart gå på jobbet. ska vara en duktig telefonförsäljare idag tänkte jag.

fresh prince in bel air är tokigt bra måste jag säga också.

over and out

nu är klockan 00.02 och jag sa till mig själv. liselotte stäng av datorn prick 00.00. men jag gjorde det inte. tänkte berätta det bara. godnatt
 give me egypt

snowballfight


, as i love it


mitt rum ,

Eftersom som jag knappt har några läsare. och alla ni som läser känner mig, så tar jag bloggningen otroligt seriöst. Men vadå. det kan vara kul att se om några år. SÅ nu , håll i er. nu tänkte jag lägga in några av mina stoltheter i mitt rum, så ni liksom kan känna hur det känns att vara mig, liselotte för ett tag. HAHA


Min otroligt vackra garderob med afficher från spelningar jag varit på , Mesta deleb jag satt upp är pulpa, för som ni borde veta tycker jag pulpa är otroligt bra. Där ser ni även mina skidor och min otroligt värdefulla justice autograf.

Men nu blev också bloggen sepe, så nu läggere jag inte in fler bilder.. men men jag vet att ni är nöjd med mina garderober.

cold winter ice

kallt var det i åre... jag och min man tog liften upp ( efter jag ett pinsamtförsökt till att snyggt åka igenom "barnliftskön" eftersom jag inte hade något liftkort) . Vi tog iaf VM:an upp och åkte ner i bräckebacken, men fyyyyy helsike vad kallt det var. Till och med så andreas klagade, vilket jag tyckte var ganska underhållande.
Så det blev inte någe mycke åk i helgen.. Mest tv-tittande. Men vi hann med lite fira andreas tid också. Mamman,bror och syster kom till stugan och gav han lite presenter. överlycklig blev han för sitt alldeles egna nya underställ med liknande spiderman-mönster. och visst jag blev jävligt avundsjuk, funderar på att köpa ett själv nästa månad. Nathalie,(systern) berättade att hon vunnit junior-sm. Lite stolt blev jag faktist. hon är ju trots allt min svärsyster nu.

nu orkar jag inte skriva mer, slänger in en bild istället. eller två kanske om ni har tur.
Min man ( åh jag älskar att säga min man, det låter så ja vikinga-aktigt) iallfall så ser det ut så här i hans fina bil. Haha jag tycker att det är så skönt. som så skibumigt. Btw så tog vi upp en liftare i helgen. Han skulle åt samma håll. han hade bott i kanada i 15år. avis..
OCH MINA ÄLSKADE SKIDOR ÄR HEMMA IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu ska jag krama dem innan jag går och lägger mig

bruuses

fan vad jag gillar åre. fan vad jag gillar min man
och fan vad jag älskar att hoppa i snön iklädd i endast trosor, springa in i bastun och upptäcka att hela ens knä blöder.
ja jag har ett märke på knät som är blått och har småsår i det. man behöver bli märkt från livets goda ting.
jag har undrat en sak, varför är det som koolt med blåmärken och sår som behövs sys igen med stygn.
Är det för att bevisa att man är tuff? eller att man hade det jävligt kul  i helgen?
för jag tror nog att alla innerst inne vet att när man varit dyngrak en helg och kommer till skolan på måndagen efter att man visar stolt upp sina blåmärken.
jag kan iallafall erkänna det om ingen annan gör det. jag är tamefan stolt att jag har ett fult litet blåmärke på knät. För med det kanske jag känner mig extra tuff under några ultrakorta sekunder för att jag slängt mig i snön som nån barbar på 300-talet, och att jag har bevis på det.
och visst tyckte jag att det var skit kul att visa upp mitt vackra blåmärke som täckte hela höftbenet efter en krogkväll med pulpa...
Så nu vet ni det, jag tycker att det är jävligt koolt med blåmärken.

fyller casino

Min man andréas fyller 21 år idag, och jag önskar han alla mina hjärteönskningar eller vad man säger.
dock hinner jag inte åka och ge han en puss idag, men imorgon åker jag till åre för att fira honom. i cant wait.
fixade lite resekompisar också, charlotta&martin. mums.

Nu sitter jag och ska kolla på världens konflikter del 3 - darfur. Som min kära skolkamrat Anton sagt till mig 7 gånger idag, liselotte idag ska du skriva om darfur. jag som självklart är en sådan duktig kamrat gör som han säger. haha

ne nu funderar jag på att byta ut mitt affro mot plattat en stund, det är så jädrans sköönt.
btw hörde jag att takida skulle spela i åre nu också, toppen... åh kommer ihåg första gången jag såg dem, tror det var i typ 7an. på torvallaskolan. helt underbart. hoppas grabbarna håller måtten fortfarande


dagens skolarbete

Varma hjärtan i minus grader

Efter en lång resa med skratt och lite gnäll anländer vi visst till huvudstaden. Jag vaknar av att vi står still på perrongen och ur högtalarna skriks det ut "avgång till Västerås om fyra minuter". Jag blir förbannad. Får man inte sova en jävla stund utan att bli väckt av en högt talande stockholmare, som verkar göra allt för att få människor mer stressade än vad de redan är.

Springa upp, väcka folk, får panik, alla springer runt och försöker få sin plats framför spegeln. Nu skriks det i tågets högtalare istället "tåget går vidare klockan sju". Dags att börja springa alltså.


Med morgonfrilla och trötta ögon fortsätter vi tågande genom staden och leker guider, en syssla som våra lärare tvingat på oss. Men i mig finns det bara en sak jag tänker på. Eller just det, den jävla perrongstockholmaren också. Men jag ska på konsert. Jag och min vän Agnes med det sockervadds-söta-håret ska till den fina delen av Stockholm. Vi ska på söder. Där alla fina poppojkar och indieflickor har bosatt sig efter de har krälat sig ut ur sina gråa förorter. För att ersätta de gråa med vackra röda läppar, prickiga kjolar och upprullade byxor. Men framför allt så har dem nog fastnat på söder för musiken. Söder som enligt min åsikt är indiepopens mecka. Det borde ju vara bevisat, när jag och Agnes väljer att åka dit framför en kväll med glamour på Stockholm FashionWeek.


Och jag har inte fel. När klockans stora visare pekar rätt och den tunga väntan är slut står vi där. Men vi är inte ensamma, utan tillsammans med flera hundra popunder. En känsla växer inom mig. Känslan av att hitta kärlek, musik och snygga kläder på samma lilla yta. Markus Krunegård för sina fingrar över gitarren och vacker musik besöker mina öron som en välbekant väninna. Rummet blir varmare, beror det på de solstarka strålkastarna eller är det kanske framför allt kärleken i popbarnens varma hjärtan här på söder?



Liselotte Wiklund Spmt076B




amazon


typ nått sånt här hade jag tänkt mig.. Eller ja jag vet inte.. är bara trött och pillar lite..
 Nu ska jag sova för att få tillbaka all energi.. Godnatt

change

jag vill ändra layouten på bloggen, kanske paula vill hjälpa?

life

sitter på andréas spotify och lyssnar på reggae. Vilket den musikstilen visar min personlighet mycket, eller kanske mer så jag vill att min personlighet ska vara.. Jag är nog lite mer techno kanske... eller typ dålig trance. eller psykmusik.

Ajaj, en strålande dag idag, kall så inåt helvete men vi jämtlänningar vi överlever eller hur.

Men ni , vad ska detta vara för år? ibörjan av förra året bestämmde jag mig för att det skulle bli musikens år 2008. och det blev det helt och hållet. men detta år då, 2009, talet har ju en skönklang. Kanske äventyrens år? give me tips.



Undertiden ni funderar kan ni få kolla på denna underbara bild !!

en sovande man....

Polisen det ligger en naken man i min säng, skrek jag när jag hoppade på min sovande pojkvän när jag kom hem efter skolan. Svaret jag fick tillbaka var - vart har du varit?
klockan var halv fyra så jag svarade såklart, men på skolan din dummer. - jasså, jag som trodde att du bara ätit frukost och sen kommit tillbaka.
jag åkte hemifrån klockan 07.36 imorse och lämnade min sovande pojkvän i sängen, där låg han kvar till halv fyra när jag kom hem..
Är inte livet underbart ibland?

RSS 2.0