TEST TEST TEST

två fina klockor och en skjorta senare

Idag är det första advent och det firar jag genom att sura på sthlms gato pågrund av resefeber, och kvällen kommer att tillbringas på Sthlms käraste Arlanda. Har köpt man sig två klockor och en skjorta som gör mig glad. vi fick lussebullar på stan imorse, man älskar ju sthlm, hmm?. fast det var bra.

Ajaj , sista ni hör av mig, hasta la vista snöstorm, tjenare sandstrand oc nemofiskar.

btw, jag åker till egypten, nidå?

sthlm here i come.

Nu är timmarna små tills jag åker.. och jag är minst sagt förvirrad. jag har ingen aning om jag packat att som jag behöver.. det slog mig för ett tag sen att jag är rädd. jag är fanemig rädd för att åka iväg.. men det kanske inte är så konstigt, jag har varit utomlands en gång tidigare. I bulgarien 2001.. jag är pisse höjd rädd och gråter när jag åker upp till actura ( ett hus som är ca. 80m högt, om inte kortare). Hur fan ska det gå att sätta mig på ett jäkla flygplan.. ne budet håller fortfarande. en 5 på att jag grinar.. jag berättar sen hur det går. Men nu ska jag packa vidare, eller troligtvis bara sitta upp och ner på sängen för jag inte vet vad jag ska göra...
Men vi hörs , hade bra.. jag kommer ha det bättre.

Sthlm idag , egypten på måndag.

jag ska snart åka till egypten , nidå?

Hey , jag sitter nu på min säng och är förvirrad. eller nu sitter jag faktist på ann-sofies rum och kollar på henne när hon sminkar sig som cleopatra... Ajaj... menjag har resefeber... imorgon åker jag till sthlm och sedan på måndag bär det väg till EGYPTEN. det ska bli så underbart skönt..jag har skrivit ner några adresser nu som jag ska skicka vykort till , eller några rättare sagt 20 st.. Men nu ska jg gå och göra nått ....
vi hööööörs.

Tänkte ha en bild , det här är min bror ( anne har sjukt dåliga bilder på hennes dator)

P som i Pelle

Nu känns allt bättre. Det gick bättre med mitt arbete om finska vinterkriget. Jag är så jäkla otroligt stolt över mitt arbete dock är det inte klart. Men jag tror att det kommer bli super !!!




Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på mig och Pelle från Parken. bättre sent än aldrig.
Riktiga snyggingar må jag säga.

jobbigt.

jävla cp dag...

dagen började bra.. åkte till skolan tidigare, hade lust. skulle kolla på fn-roll spel.
sen kom jag på våran lektion. mia sitter där och säger, men har ni inte sett mailen jag skickade för 2 timmar sen , vi har ingen lektion..
gick på stan lite , åkte hem.
Min kamera som jag nyss lånat ut går inte att starta. måste troligvis köpa ett nytt jävla batteri.
Mitt ljud på datorn är helt fuckt upp
och sen pillade anne in ett minneskort till den andra kameran så det fastnade i hennes dator. WOHO.
jag höll fan på att spricka. tur som fan var det att dom fick ur den.
annars hade jag gått och lagt mig, och det hade inte varit bra eftersom jag måste skriva klart det här jävla historia arbetet.
Jävla CP dag. dra åt fanders. eller inte cpdag , CP HÄNDELSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thewinterwaroffinland

hmm. dagarna springer iväg medans jag står still. får lite panik.

klockan är snart halv tolv. vid denna tiden igår sov jag som en stock. john blund hade bestämt sig för att komma på ett tidigare besök i det lilla oranga rummet i torvalla denna kväll. somnade runt halv nio. vaknade lycklig somnade om och vaknade fundersam.. det är jag för det mesta nuförtiden... fundersam..

kvällen har bestått av sittande i soffan med datorn i famnen. pappa brevid och tvn spelar filmen battlefield delen när de pratar om finska vinterkriget.. Min hjärna uppfattade hur kriget gått till och mina fingrar förstod att nu var det dags att börja skriva.. fick ner en och en halv sida idag, sen torkade hjärnan, igen.. Dock är jag väldigt nöjd och ser framemot slutresultatet..

imorgon är det bara en lektion som jag har framför mig , lycklig lise.. fick nyss ett sms där det lovar att jag ska få se min vän adam i sexig utstyrsel som jag visst ska älska.. man får väl åka dit och se själv.. btw så är det fn-rollspel han ska vara frankrike, hoppas han har med baugetten, ha.

men nu tänkte jag boka möte med john blund i snar framtid.
va lycklig, / lise



btw, ytters få dagar kvar tills jag befinner mig i värme.

curlytwin



Shakira har den perfekta hårfärgen enligt mig, riktigt sådär smutsblond. SKIT snyggt.
Är sugen på att färga håret, igen.. Dock vet jag inte vilken färg.

i wonder if i can live in a hippie life

Jag älskar dagar när man inte har någon press på sig , man behöver inte gör någonting. Detta har varit en sådan dag,. Har legat i sängen hela dagen och kollat på My super sweet sixteen. ett program som jag faktist älskar.
Fast vid fyra tiden flyttade jag mig ner till soffan , där jag kollat på ännu mera tv och bara tagit det lugnt.
Somnade flera timmar här i soffan.
Kollade på bigjump tävling på tvåan , Pk Hunder vann och det var ju inte otippat att Jon olsson höll sig hack i häl.

jag har varit vilsen pelle

Gårkvällen var otrolig. fy fasiken vad roligt det var. Parken var toppen, alla i publiken var på toppen humör och det var en superbra lokal dom spelade i. Jag var ju som vanligt helt utan gränser så jag hängde med bandet hela kvällen. Hängde i lougen. Vi hade inte telefonintervju till mitt PA, vi hade kolsyrat vatten test. vi dansade, åt bananer, stod och frös på bakgården. Ja you name it. Sen när dom skulle dra sig vidare så sa dom hejdå och så gav pelle mig 5 bananer ,Han signerade ena, Henrik bet i en och resten åt eller gav jag bort.
Men kvällen fortsatte efter dom hade gått, dans dans dans.
Sen kom jake och hämtade oss, innan blev vi frågade om vi ville hänga med på en norsksvensexa. tackade dock nej.
En nöjd liselotte kom hem och gick direkt till sängen. Tackade gud,allha och alla de höga krafterna för den lyckade kvällen.

Bilder från kvällen kommer senare,

i wish i was a skiier

Sitter på skolan , längtan till att få känna snön under mig försvinna känns så stor. Jag vill åka skidor. Jag vill ramla,slå mig för att sedan resa mig upp och försöka igen. Jag vill bli bättre än vad jag är, bättre än vad jag tror jag kan bli.
Jag vill åka i klass med de bra grabbarna, visst är detta bara drömmar, men vem vet.. om visst många år. så kanske. kanske ser ni mig på x-games.  hade vari gött. önska mig lycka till.

Ni kan ju gissa vilka skidor av de här jag vill ha , Tänkte försöka köpa dom efter jag kommer hem från egypt.



parken

I can´t wait , on friday im going to se parken live at storsjöteatern ,
tickets are all ready in my pocket

moonsoonrain

Freedom writers gick snurrade nyss i min dvd. Jag låg skönt i min soffa och jag kände några blöta tårar rinna ner för min kind. Denna film, denna otroliga film visar några ungdomars livsöden, livsöden som ändras av en person. Att en enda människa förändrar så många ungaliv bara genom att visa att hon finns där, att hon kämpar för och med dem. Det är underbart att se att det finns människor som hon. Och jag bara älskar att detta har hänt i verkligheten.
Den är så fantastiskt underbar på alla sätt och vis.


Laddat över lite pengar från mitt andra konto, det ska bli att köpa lite glass and maränger tills to night.
Vi ska ha tjejkväll med klassen , wonderfull.
Gratta lille eller numera stora Jannie ska vi hinna med också.

Inatt hade jag svårt att sova, ångesten över den framtida flygningen skrämmer mig. jag skickade ett sms till Andreas : - Jag sätter fem blanka slivermynt på att det kommer rinna tårar ner för min kind.

Är det någon som vågar sätta emot? haha

har också jobbat lite med PA idag , skickat mail till neverstore, Annika Norlin & Elin Kling.
Men nu ska jag dricka lite vatten och hoppas på att min huvudvärk försvinner och sedan ska jag hoppa på bussen för att träffa mina sweet classmates , Hade fint


Save the children

Jag älskar räddabarnens nya designshop kampanj. Olika kända desiger har utvecklat olika produkter.
Och tillsammans med räddabarnen säljer dom.
Jag blir överlycklig att se att det är så pass mycket av priset som går till rädda barnen.
När jag får pengar ska jag verkligen överväga på att köpa nån av produkterna. Eller iallfall lägga några extra slantar i en pengainsamligsburk.
För vet ni , man mår bra av välgörenhet.
Jag älskar det, och är sur på mig själv varför jag inte gör det mer. tänk den munken jag köpte idag , visst det var bara 5 kronor. Men tänk , dom 5kronorna hade hjälpt jätte mycket , för att det är fem kronor mer till att rädda barn.
Sen i somras ger jag pengar till Greenpeace, och jag älskar det. det är dock bara 50kr. Men jag älskar att se på mitt kontoutdrag när det står greenpeace 50kr. Jag blir varm i hjärtat och jag vet att jag gjort något rätt.
Jag har hjälpt till att göra världen bättre. Visst det är inte mycket, men det är en droppe i vattnet. Och det räknar jag som en mycket stor grej.

Så jag tycker att alla ska hjälpa och stödja välgörenhet för tillochmed en krona gör skillnad.

Otroligt vackra halsband för kostnaden 425-510 beroende på längd på kedja. Pengarna som går till Rädda Barnen är 196,25 för 40cm och 226,25 kr för den längre.
 En bedårande flodhäst för 399kr, var av 103,27 går till rädda barnen.

Claesfot0

Att ta ett klassfoto kan vara helt självklart för en helt vanlig klass.
Men dock så passar inte min klass in där.
Vi skriker och stojar men ingen kommer på en bra idé som alla vill göra.
Vi slutar med en halvtaskig med roligide på ett sett för att ingen kommer fatta det.
Men jag tänkte sätta min hjärna på hårdtänkande och komma på en bra idé som räddar vårat foto.
fast våran ide är helt okej, men inte super som den borde vara.

Klassfotot är iallafall imorgon klockan 9,20
önska mig lycka till.

 
Klassfoto sen 9an , också väldigt olika. dock var temat tjejer : hiphopare och killar : tönt. Marielle kände för att vara barnvakt.
Och jag tog det väldigt seriöst. Sitter längstner med blåtröja.Dock dålig bild.

liselotte in wonderland

Pratade nyss med andreas på msn. han skickade några bilder till mig från halloween.
Dock så ser vi ju rätt , ja vad ska man säga. sne...ut


Andreas var en fågelskrämma, och jag var Alice i underlandet ( lite dödare, vitt smink och pussmärkeen från andreas)


Nu pluggar jag islam , vill vara på marite



 


Snow in town

Hade abstinens för skidor igår, pratade med karro.
dagen innehöll mest skidor.
förståss var det sp-show idag med, gick sådär.
sen åkte vi till PC och kollade på modeshow.
sen drog vi till stan, utanför WE. och kollade på en railsession,
sen blev det skidfilm på bioRegina.
Secondhands nya film.
Otroligt vackert filmad, och jag är ännu mer taggad för vintern.


I Love Mediatext

Satt och kollade runt lite på internet, och hittade detta underbara videoklipp från idag.
Sara har filmat och lagt upp.
Jag säger bara , I <3 MT


.-


The Whitest girl alive

.


The Whitest boy alive


Snyggast killarna, bästa musiken.skönaste stilen
Bara helt grymt jävla skönt gäng

Ski allover the mountain

Jag är så himla sugen på att åka skidor.
Va inne på sporttjänst i stan igår.
Frågade en kille där om vad han tyckte skulle passa mig.
Så himla svårt eftersom jag inte egentligen är en erfaren åkare.
Det stod mellan tre stycken , tre olika märken.
priser mellan 3500-4000 med bindning. TOPPEN.
Själv fastnade jag mest för salomonskidan , den lite bredare.

http://www.salomonsports.com/others/#/ski/skis/freeski/suspect

Där kan ni se bild på den. Fast dom jag vill ha är dock i en annan färg pågrund av längden.
Dom är faktist sjukt snygga.


at work again


haha kollar igenom bilderna sen firmafesten nu på jobbet.
ganska snygg bild på mig och in syster.
haha

H1- happy minds make happy people



Älskar den här bilden..
det borde vara firmafest igen snart

at work

jobb skola sova. äta
det består mina dagar av.



inte okej.

a somer town

Matte prov , gick sådär

Jag håller på bli förskyld, det är inte bra..inte alls.

vill ha sol och en vacker stad och gå å fotografera


bullshit för tiden... bullshit för stess.


tåget står
still som isen
mina ögon rör sig
snabbt  snabbt
att man kan stå still men att allt åker
att aldrig stanna upp och se
att leva i nuet istället för framtiden



in sickness and in health

ögonen svider, det känns som att det skulle varit bättre om dom plopade ut.
men jag är vaken , även fast min hjärna har tagit en powernap.
morgon är det matteprov, och jag ramlade i trappen i morse.
skola,hämta pass, hem ,sova, jobb & plugga.
matte är logiskt, men min hjärna är ologisk.



nu ska jag sova, för det är jag värd.
fast jag hade varit glad om jag kunde ha gjort fler matte tal.
wish me luuck

btw fick jag godkänd ledighet till egypten., mums bra.

Halloweeen helg.

Hoppas alla haft en bra halloween:D
Och svaret till min utklädnad var ju självklart Alice i underlandet, och ja jag har sytt den själv (plus hjälp av syster).

ganska nyss kommit hem från mannens huvudstad rättvik.
har haft en super mysig helg.
hade sjukt stora förhoppningar till halloween. men dom sprack.
Det började att våran buss till mora gick 07.00 och vi stod vid busshållsplatsen 8.00.
så istället för att vara i rättvik vid 2 tiden kom vi fram vid 7.
Andreas kompis johan var snäll och hämtade oss.
det blev lämna grejerna hos andreas och sedan sticka vidare.
vi kom till johan och jag insåg att detta skulle bli sådär halvt intressant.
visst tjejer som är 1992-1994or kan vara helt okej , visst var dem här det också.
till viss del. Men med en gnutta alkohol i kroppen så råkar man ju vara uppriktig om vad man tycker och jag blev kvällens bitch.
Sedan kom det värre nyheter, krogen var STÄNG. dom hade halloween festen på lördagen och då var det 20årsgräns. Åh jippie. så glad jag blev.
Ne kvällen hos johan var rolig. Jag & andreas hade utklädnad och så tvingade vi johan.
så där satt vi tre stycken utklädda. resten var tråkiga. men då kanske det inte är så konstigt att jag kommenterar att jag är en riktig kvinna framför små fjortisar som verkligen inte var det.
Även fast det var roligt men inte så som jag hoppades slutade dock kvällen runt halv tolv. För då hade andreas kommit på att om han stannat lägre hade han också blivit sådär uppriktig som jag var. Och det kanske nog inte hade varit så uppskattat.
Bibbi , andreas mamma kom och hämtade oss.
Och resten av kvällen fick bli myshalloween. kolla på skräckis i sängen.

Lördag blev det av till falun och kolla på bil till andreas.
och en liten sightsing på gator ingen av oss hade åkt på förut.
köpte pizza och åkte till johan och åt. Supergood.

Söndag blev bara ligga-i-sängen-och-mysa-länge-morgon.
och sedan blev det av till tåget som gick till mora, och sedan väntade en 5 &halv timme lång resa hem.
Inte så jätte uppskattad. Speciellt inte med nack&ryggont.

Men jag är inte så glad över att vara hemma , känner mig inte så sugen på varken skola eller jobb.
men life´s a bitch.
och du lever vidare.

RSS 2.0