TEST TEST TEST

sunny days

vädret blir bättre, dagarna känns kortare, studenten kommer närmare

dagarna leker, sådär lite skön. visst har vi fortfarande kvar en massa små saker i skolan. Men det känns bra att det snart är slut.
för några dagar sedan var det bal, alla var finklädda och det var toppen.vi upptäckte hur bröstbestatta våran klass är och att man kan äta glass med armbågarna. kvällen slutade hemma hos jon, med kebab och sovorgie.
lördagen spenderades med bra människor, brännboll&kubb, engångsgrillar och slutlingen fika på karibu.
söndagen blev en tripp med familjen till dollarstore, godis köp i högsta hugg resten av dagen blev det låsas plugg i solen.
denna dag var inte dålig den heller. Började med att gå till skolan i vackra vädret. spela brännboll m.m. efter blev det glass ätning i badhusparken med emelie och emil. därefter gick jag och emelie till båthamnen på frösön med folköl, kanellängd och pluggade i gräset. UNDERBART
nu har jag precis förflyttat mig från balkongen till sängen, skickat in mitt jobbiga engelska arbete och ska försöka ta tag i de sista uppgifterna.
imorgon är det bal som gäller igen !!

bilder från Sp-balen kommer lite senare

live your life

Skolarbeten. Varför finns det vissa som man helt enkelt bara inte kan göra. jag blir förvånad på mig själv när jag har ett arbete som skulle vara klart för sisådär 10 veckor sedan som fortfarande ligger på mitt skrivbord halvklart. Att det tar extra myckte kraft för att sätta sig och ta sig an arbetet. just nu har jag två sådanan. Imorgon ska jag försöka tvinga mig på ett av dem.

Skolan är snart slut och på nått sätt har ångesten lagt sig för dagen. Idag har jag bara sett fram emot det. Jo, en liten skratt attack fick jag på engelskan när hon sa - ja alla av er lär ju ha eran framtid planerad.
Sure tänkte jag. som att jag ens skulle vara i närheten.
Ne men förhoppningsvis tar jag tag i mitt liv efter studenten och lever det exakt som jag vill ha det. Inte följa efter någon annan eller inte göra det jag själv vill. För bannemig jag vet inte om jag vill börja studera till hösten. Tjjii fick ni som säger - men det är bättre att du börjar nu med tänke på ekonomin och så.

Ne bajs på er. Nu ska jag lägga om mina plåster på mina sår och sova bort min huvudvärk. Men först ska jag prata med min älskling ANDREAS

 - JA TACK, så där får gärna min framtid se ut!!!

solsken,engelska läxa, skrubbade knän som räddades av batman

är rastlös. Solen skiner utanför dörren. jag sitter vid mitt matbord och kollar ut. fint är det. Äntligen har solen kommit tillbaka. Jag måste plugga. plugga plugga plugga. men jag gör inget.
I vardagsrummet sitter min mamma och min mormor och syr på min balklänning. Dem är duktiga. och jag är petig.
Anna ska komma, göra min sällskap, få bort min rastlöshet
plugga gör jag fortfarande inte, lär troligtvis inte göra det heller.
Jag har batmanplåster på mina knän och ser så där lagom kool ut.
ne jag skulle vilja åka utomlands, och bara leva livet. hoppa lite fallskärm, rädda barn från svält. ja ni vet sånna saker

lite mobilbilder

min mösspåtagningsklänning
Min studentklänning
Min balklänning(programbalen)

nonsens

det är ju kul att man orkar med sånt här. Ne dagarna räcker inte till. Ett dygn på 33 timmar hade varit varmt välkommet.
Snart studenten och jag har både panik och längtan. kroppen mår inte bra av att slängas runt bland känslobalkarna sådär. Jag har som tur haft min käre andréas hemma hos mig, mitt lugnpiller. Det finns nog ingen som kan göra mig så lugn som han. Ja ni som känner mig vet ju att min hjärna brukar ju vilja köra i 180 på 30vägar. Veckan har varit skön och lugn även fast den inte borde varit det. Har skitit i läxor och bara varit. Välbehövt , men snart kommer väl stressen från det. Ne efter halva svenska befolkningen gått klart trean på gymnasiet är det inte så konstigt att folk lilder av arbetsskador och ångest. Den andra halvan verkar ha utvecklat någon sorts hjärnhalva som endast har en funktion, stresshantering.
Jag saknar nog den totalt. Eller jag fungerar rätt bra under stress, om jag får mitt godis och mina begär. Men om inte, då jäklar.
Men nog om ja, jag vet inte vad jag snackar om, ville egentligen bara skriva nått.
Idag  åkte iallafall andréas till riksgränsen och jag är avundsjuk som en gris. Jag skulle ju med !!! skoljävlen stoppade mig. För jag har, som den kanske mest bästa och sämsta sidan av mig skolkångest, jag kan verkligen inte skolka. JAG HATAR DET... ibland behöver man bara skolka. Det är inte okej att ha 0.08% ogiltig frånvaro på tre på gymnaiumet och sen är det ju självklart att den frånvaron var egentligen giltig.
Ne bajs på hjärnan.
Men idag har vi börjat sytt på mina och ann-sofies klänningar. Det är nu klart att jag kommer se ut som en cupcake på mösspåtagningsbalen. så det är okej att bita mig i rumpan, jag är förberedd. ne men det blir nog bra. lite känns det som åh hej barn nu ska vi kolla vad vi kan göra med 10meter tyll och 300pärlor. hm ja jag är iallfall dum i huvudet som ens tänkt tanken att jag ska göra en klänning med det antalet prylar. Ja men det kanske hör till min stresshjärna.
ne nu ska jag nog sluta skriva nonsens och gå upp i mitt stökiga och extemt tomma rum och krama om min kudde och tyckta synd om mig själv för att jag inte är i vinterlandet.
ne imorgon blir det extramatte,  brännboll på älskade hälsopedagogiken, (homerun = MVG?) och engelska(döda mig).

tack sverige och godnatt

RSS 2.0