TEST TEST TEST

woh

igår hade liselotte jätte bra. intervju med janne schaffer hann hon med också. plus


today

Sitter uppe i åre med mamma och nicklas. Kollade på tv och såg att cdon hade super pris på wesc hörlurar. Så impulsköparen jag är ibland tog ja och beställde ett par till mig.  köpte också nya stavar igår på stadium , känns sköönt. Dålig rea är det också. mindre kul...Jag har lite smått lagt ner bloggandet. Har inte tid nu för tiden. :/  Ikväll kanske jag ska intervjua Janne schaffer, känns otroligt roligt. Annars går livet vidare som det alltid gör. :D

fantastiskt att vi har en stuga i åre igentligen. Vilken lyx. Sitter här och ser massa skidmänniskor utanför mitt fönster. Snön åker ner och det är otroligt vackert. ! ni som får chansen att köpa eller hyra en stuga i åre. GÖR DET !

Impulsköptet. !

today

Riktiga julklappsbeskymer är allt jag kan säga..


Dagens :
näsblod under mattelektion
blev "bort skjuten" från en stol på jobbet, hamnade rätt på golvet. kul!

pluggtorka

Plugg plugg och ännu mera plugg..
underbar helg, pulpa,skidåkning,vänner och andréas... HELT TOPPEN!

dagens, HAHA

Vigheten själv.En liten rolig oufit.!

Mai Tai

Nu är godingarna här hos mig ,Äntligen fick jag hem mina salomon mai tai. Imorgon blir det första åket.

Om cirkus en timme ska jag befinna mig hemma hos Elin för kalas. Jag har dock inte fixat mig ett skit. men presenten är snart klar, det är ett plus. Efter elin beger vi oss till O´learys där PULPA ska underhålla våran kväll.
SKA BLI TOPPEN HELG !
 

this is my ocean


hoppas ni ser vad som gömmer sig i bakgrunden

the name of the dog

Dagen har varit hård jobbig och underbar. Min hjärna snurrar fortfarande runt. Jag är stressad. stressad för att jag har så mycket att göra som jag inte gjort. Dagen blev bättre av mina vänner och att crystal castles kommer till yran.
plus att konstigt nog blir de personer jag intervjuat till mitt PA lite kändare för varje dag.. Detektivbyrån är nominerad till grammis, Parken ska spela på emmaboda och de flesta vet nu vem soran ismail är .
Men efter ha ätit 3 clementiner och en banan ska jag ta tag i mig själv och plugga lite.

miljökrock med minusgrader

Första klivet ut. Mina ben fryser till. Är det verkligen så här kallt?
Hårstrån ställer sig upp på mina armar, min hjärna slår runt med tankarna att jag nyss befann mig bland vattenriket i röda havet. Mina tankar ställer mig frågan , VAD fan gör jag här. Mitt hjärta lugnar mig och välkomnar mig hem.
God dag Östersund jag är hemma igen.

RSS 2.0