TEST TEST TEST

S SOM I STRUMPA

jag vill åka skidor ! Jag vill lära mig surfa!
jag vill se idol som börjar snart. Men nu kom ann-sofie och sa att det var fråga olle dokumentär. Så då ser jag på det. hej!

s som i städa

H1kalaset som vi hade i helgen blev toppenbra! Vi hade vårat säljspex och vi vann mot alla andra. Flaska champange till oss ! Ne minnet har svagnat lite sen i lördags men roligt det vet jag att jag hade iaf!!!

Det har kommit någon städvåg i mitt huvud. Igår städade jag hemma hos pappa och idag hemma hos mamma! möblerade rummet och sen möblerade tillbaka det ! Att det aldrig kan bli som man vill ha det !!
Fast jag tycker om mitt rum, det är väldigt jag! Men nu är det iaf rent !

Ne jag ska nog gå och äta en sen frukost! Senare idag ska jag följa med anna så ska vi shoppa lite kläder !

I love you babe!

h som i h1

säljmiddag+fest igår blev mycket roligt! stannade kvar på marite hela kvällen!
Sjukt mycket folk, och ag råkade lämna in min plånbok i garderoben och hon som stod där var så himla sur. Så efter halvakvällen blev det inte så mycket alkoholintag. Vilket iförsig är bra eftersom jag ska ut med h1 idag med !!
Idag börjar det klockan 15.00!! ser fram emot det enormt!!

Men nu ska jag nog åka på stan och köpa tajts! hejp

h som i snart helg

Imorgon är det helg igen ! det tycker vi om. Har jobbat idag och igår. härligt att få ha nått att göra under dagarna.
Imorgon har jag utbildning på jobbet mellan 11-15, SKÖÖÖÖNT
Sen blir det säljmiddag med säljarna från h1, funderar sen på att gå och kolla på Industri Royal på Club Corazon, Sjukt bra musik! Sen på lördag är det kickoff med hela h1, Det har ju sen tidigare slutat i minnesluckor och grymma kvällar så det ser jag fram emot! och på söndag blir det mys med tjejor!


r som i rättvik


Nu har jag kommit tillbaka från min man i rättvik! Har varit en skön liten resa.
Vi har tagit det lugnt och bara myst! Men igår drog faktiskt andreas ut mig på en springrunda på 9km!
Sen har vi också tagit hand om deras nyfödda föl lite, Gett mat och så vidare. Himla söta när de är så små!!
Andreas har också fixat en tv till sin lillastuga så vi har spelat en massa tv-spel. OCH han hade PACMAN!!! åhjag älskar pacman!

Nu sitter jag och kollar på en inspelning av svenskahollywoodfruar som pappa har spelat in! Jag är väl inte ensam om att tycka att anna anka verkar ha 0 i IQ! Men fan dem är sköna att kolla på. Härligt att veta att man själv inte är IQbefriad och kan göra egna val istället för att följa mannen! Men jag hade inte tackat nej till att bo där ! Hade surfat varje dag!!!!

Snart ska jag iväg och jobba, ska jobba på sälj idag. Chefen ville att jag&syster skulle komma dit och göra oss bekanta med de nya och få upp humöret i gruppen lite ! Imorgon ska jag på utbildning till PD igen!


M som i muskler



det blir rättvik imorgon, Längtar tills jag får krama om min man igen !!!
Jag har iaf kommit på att jag måste börja träna. Om jag inte börjar träna nu och får in en rythm då kommer jag inte ha några muskler om några år. Jag kommer ha värdens sämsta rygg och inte kunna klara av något.

Så nu funderar jag på att packa min väska tills imorgon (tar bussen kl 07:00) och gör lite sittups, För bannemig nu ska det inte bara finnas ben på miss liselotte , nu ska det finnas muskler också !!!!


I som i Ingvar kamprad

Idag var jag och familjen till Ikea! trött som jag var klockan 8imorse eftersom det blev utekväll igår tog jag mig trots allt upp! sov hela vägen dit och hela vägen hem. Har lite nacken nu faktiskt.
Jag tycker om ikea, kanske för att jag tycker om de flesta stora affärer!
Men idag öppnade jag inte plånboken en enda gång, eller jo när jag skulle byta ett lakan som pappa hade köpt fel förra gången! Jag köpte inget !
dock fick jag med mig ett paket kokosbollar och några nya syltburkar som mamma köpte till mig :)


K som i KRULL

Klev nyss ur från duschen. Jag älskar att duscha ibland, det är bara så jäkla skönt. Länge och varmt! Jag testade också mitt nya balsam som jag köpte i går på kicks. Jag har ju väldigt lockigthår och som många vet är lockigthår väldigt torrt och behöver mycket fukt &bra produkter. Men det är väldigt svårt att hitta produkter som passar mitt hår. Så nu hoppas jag på att detta är toppen! Balsamet är ju som en inpackning som ska ligga i i endast 3 minuter. Och jädrans vad smooth det var när man sköjde ur!!

3 minute miracle 125kr på kicks!!


C som i coolaretjej


Jag har alltid sett mig själv som ganska speciell. Har som alltid gjort vad jag själv velat. Har inte alls brytt mig om jag skämmer ut mig eller liknande. Och jag har alltid sett upp till människor som är likadana. Folk som vågar vara sig själva till 100%, därför blev jag överlycklig när min pappa visade detta klippet på 13åriga Tavi som har en blogg som läses av miljoner! Hon gjorde denna video där hon rappar om HM !
Skönare tjej får man leta efter. Jag vill bara adoptera henne och ha henne som lillasyster!

Kolla in henne här


w som i watch


 


vuxenpoäng kändes det som när jag äntligen fixade mitt visa kort på banken. Plus att jag fixa till så jag slapp betala första året!!
Hämtade ut mitt efterlängtade paket och sprang runt på stan idag.
Köpte lite saker även fast jag inte borde. En hårinpackning och en kepa blev det !
Min nya fina klocka som kom med posten idag!! fick gå till urmakaren för att fixa så den satt bra runt armen, den var förstor innan.


Ä som i ärenden


bra början på dagen! Jon ringde och frågade om jobbet ! igår hörde en till chef av sig också! Tydligen så hade det blivigt nått missförstånd på jobbet för att alla ville att vi skulle vara kvar och jobba!!
Sjukt skönt att alla chefer hör av sig och bara pratar gott om en !

Fick ett avi i posten! något jag väntat länge på ! Visar det sen!:)

Idag ska jag på stan  och göra massa ärenden, jag och ann-sofie älskar att göra ärenden. Det är vuxenpoäng.
Jag ska på banken,körskolan och lite andra saker!

hade bra !

w som i wonderwoman

Lugn dag idag, jätteskönt!
Mimmi , emilia och emilias hund rocky kom på besök, jättekul har inte träffat emilia på jättelänge!
Vi kollade på Män som hatar kvinnor. Varken jag eller mimmi hade sett filmen tidigare.
Den var verkligen jättebra! trodde inte alls att den skulle vara som den var. Trodde den var mycket hemskare och mycket mer brutal, visst såg jag inte någon av de jättegrymma scenerna eftersom jag satt med filt för ögonen men jag trodde faktiskt att det skulle vara mer hemskheter! Roligt var att emilia hade sett filmen tidigare men tydligen bara halva eftersom hennes version började när lisbeth klev ur sängen med en tjej! Så lite nytt blev det för henne med.

Men nu är klockan mycket och jag måste kolla på något annant innan jag går och lägger mig för annars kommer jag drömma mardrömmar!!

PS. chefen ringde från jobbet idag. De har inte glömt bort mig tydligen. Han bad om förlåtelse och så för att dem inte hört av sig och så skulle han fixa jobb. Så nu kanske detta inte alls blir en arbetslösblogg. För visst är det skönt att veta att man kan få lön i framtiden!!

GODNATT


PS igen, Tycker att lisbeth är så jävla kool i filmen! wonderwoman


C som i college

Dagen har ju inte varit full av överraskningar kan jag säga. Eller några barn har varit här och frågat om vi ska köpa kola, 4 gånger! Men jag beslöt mig att jag skulle ta det lugnt idag. Annars hade jag tänkt att åka in på banken,körskolan och lite annat men jag gör det imorgon.

Istället har jag kollat på MTV VMA´s. Jag älskar att kolla på shower som de här. Det är något jag verkligen skulle vilja jobba med. Ligga bakom allt, planera och göra. Jag vill ju jobba med pr och events liknande. Så jag får se vad det blir i framtiden. Tanken kom upp idag att det finns faktiskt en eventlinje i åre på ett år. Varför har jag inte sökt den?! fick ju papper från en gubbe när jag var på jobbrykreteringen i åre. En idé till nästa år!

Den här låten lyssnar jag på nu, tyckte den var väldigt härlig! lite roadtrip/california/skidbacke mys!

v som i VINTER


När man väl har börjat blogga igen så blir man lite som besatt!
Jag är så jävla sugen på att åka skidor! jag vill att det ska bli vinter nununu så jag får ta på mig mina superskönasnyggaskidor. My boyfriend ska ju åka till Kanada i december , vara borta i 3månader och bara åka runt och åka skidor! Det går inte att förklara hur sjukt avundsjuk jag är! Men jag ska försöka skaffa jobb i norge så jag kan tjäna tonvis med pengar så jag kan för de första åka och lära mig surfa sen åka skidor!!!
Håller tummarna!

Bild från afterski i sälen i vintras



Funderar på att åka och hälsa på pojkvännen imorgon faktiskt. Han bor just nu i rättvik för han jobbar. Men det hade varit mysigt att bara överraska han!:)


S som i suuuuurf



Läste nyss i Surfemmas blogg och läste om en sjukt rolig grej där man kan åka till spanien eller frankrike för att plugga respektive språk och SAMTIDIGT få surflektioner! Hur jävla kul verkar inte det vara.Ne det här ska jag kolla upp mer, vill du kolla in här!!


i som i idioter



Nu blir det idol och vaniljyogurt med chokladkulor:)


q som i question

Har försökt fixat lite med bloggen idag men det är en grej som jag inte får bort. Den svarta ramen runt hela bloggen, hur får man bort den?


FIXAT!! fan vad jag kan!

M som i minnen



Jag tog ju studenten i år och det var en av de roligaste grejerna jag gjort!
För att komma ihåg allt så bra som möjligt håller jag att göra ett album med fina bilder.
Det är himla roligt och enkelt. Framförallt är det ett otroligt fint minne för framtiden.


H som i housewife


Jag är ju som sagt lite halvt arbetslös så dagarna går väldigt segt om man inte hittar på något. Tråkigt tycker jag inte om att ha. Så på senare tid har jag känt mig lite som en hemmafru. Idag har jag varit på Nya Ica Maxi, härlig stor affär. Jag har kokat ihop sylt och suttit med mitt scrapbookprojekt! vuxenpoäng!

Efter ha gjort sylt för första gången i mitt liv förstår jag inte varför man inte alltid gör egen sylt. Det är hur enkelt som helt. Om man har turen att ha en skog brevid sig så är det självklart man ska ta sig ut och plocka lite. Det är superenkelt, supergott och framförallt Superlyxigt!
För att göra allt lite roligare och snyggare kan man göra burkarna lite snyggare också;)



Receptet på sylt är hur enkelt som helst!

Du behöver
2 liter bär ( Jag valde blåbär/hallon)
1 frp Syltsocker

Rensa bären och skölj.
Blanda bären tillsammans med sockret
i en kastrull och låt koka i ca 3-5 minuter.
Ta bort allt överflödigt skum.
Häll över sylten i rena,varma burkar och kyl.

Nu har du en toppengod sylt och om du vill kan du dekorera
burkarna så de blir extra fina!


p som i parkett





Paula är bra och jag saknar henne!

igår var antons dag okej, idag var den skitbra!

tack för att du läser anton!

lucky, yeeeh right

Enligt facebook så skulle jag ha 89% tur idag, vilket knappast kan stämma!
Dagen började med att jag blev som en slav åt tv-tävlingprogrammet quisso. ringde in fyra gånger vilket kostar 40kr. Dum som man är ibland!
sen så under dagen har det hänt lite olika såna där saker.
Försökte ett ljus med porslinsglas på en affär. tänkte köpa en tialott så fanns inte det, inte ens triss.

alltså inte min dag för 89%lycka. nono.

Men jag har iaf köpt nya pennor till min scarpbook, och ska snart göra lite blåbärssylt.
 woho hej hemmafru.

this is a small step for mankind

Kanske man ska börja skriva här igen, har ju ändån inget vettigt att göra om dagarna!
jag har ju ett jobb, men jag är timanställd och de har inga timmar till mig. Har försökt kommit i kontakt med min chef i några dagar till och med veckor men hon svarar inte på mina sms och ringer inte upp efter jag ringt henne.
Så nu kallar jag mig själv lite arbetslös. Men det är bra för då får jag tid för min farmville på facebook, program på tv som jag inte sett på tio år som går varje dag på tv, hinner träffa mina också arbetslösa vänner.
Ja men mina dagar är fyllda av dötid så ni anar inte.

Mitt mål är ju att jag ska ha ett jobb i norge till vintern , men det är ju svårare än vad man tror. Iförsig använder jag mig av frasen jag söker jobb i norge mer än vad jag utför själva handlandet.

ja men hej igen då på dig blogg, nu får du användas igen under min tid som "arbetslös"


RSS 2.0