TEST TEST TEST

weekend

Helgen har verkligen varit toppen hittils, musikdirekt, flakvinnande, konstert med luftgitarrspelande och massa fikande. Idag hann jag med både pause och Karibu eftervarandra. jag hann också kolla när lamporna tändes igen efter earthhour. Jag och martin har även börjat planera våran tågluffning vi ska göra i sommar. hoppas att det blir av..
På måndag kommer en sötnos till mig, en liten andreas. and i cant wait.

back in the game

länge sen jag skrev här, men nu är jag back in the game... lite smartare och lite bättre.
Helgen har varit hur toppen som helst,  fredagen tillbringades med östersunds coolaste människor och jag och jon lekte fartdårar, jag i fartdräkt och jon i mina rosa tajts. Sen kom också min andréas, som även hade en väldigt underbar kärleksförklarning till mig, <3 han var här hela helgen, somnade i min famn igår kväll.
idag har jag varit på skolan, som vanligt efter som pluggungen har 0.17% frånvaro på skolan är jag alltid där. Våran älsklingslektion lekte vi stad och land för att de senare övergå till sprattlande ben och barnlikaskratt när klassen sprang ut för att leka kurragömma,  mig hittade dom näst sist, vinst!!!

men idag har jag också gjort lite projektarbete, även fast mina sömniga ögon sa nej så gjorde jag det endå.
tänkte visa lite hur min framsida ska se ut, dock är det inte just denna bild, och inte i samma färg

Dem säger ju att det är stilla dagen innan stormen, kanske det är tvärtom?

Yes så fick man ett klart VG på sitt engelska tal och jag har nog aldrig blivigt så stolt.
Därför unnade jag mig en sallad på domus, och tänkte också dra dagens snälla genom att berätta hur bra jag tycker att dem är, Då berättar dem den förfärliga nyheten att de ska lägga ner i slutet av mars. DET ÄR SNART, vart ska jag nu få min supergoda sallad. ne fy, protestlista borde finnas.
fick sluta jobbet tidigare idag, telias nät hade visst nått fel. men lika glad är jag för det. Jag & anne stod utanför oss och var sociala med våran nya arbetskamrat niklas medans han väntade på bussen.
Och nu tror jag faktist efter ha kollat upp dagens facebook runda att jag ska dra mig mot sängen och köra en tidignatt. det känner jag mig sugen på, eller troligtvis kommer det bli att jag drar på teven och kollar tills halv 1 eller nått likande.
Men hade bra och kom ihåg vad snälla
godnatt

positivt tänkande utan att känna sig positiv

Jag har nyss gjort klart mitt arbete om positivt tänkande och känner mig inte alls särskilt positiv själv. jag har ett engelska tal och engelska uppsats kvar att göra. men  jag behöver en paus, för ett litet tag.

Tänkte att ni på brist av annat skulle få se hur jag ser ut när jag borstat mitt hår.

Inte så bra bild dock , men jag hoppas att ni förstår hur lätt ni har det ni dödliga

melodifestivalen



Det känns som att nu är sommarens plåga redan här , - Tingeling tingeling. Pausmusiken som spelades i såklart pausen under melodifestivalen. Blev faktist väldigt förvånad hur bra jag tyckte att den var, men jag är 98% säker på att Jamba kommer försöka sälja den till små 10åringar som tagit sina föräldrars telefoner. så kommer man bli tvingad till att höra tingaling tingaling på bussen, på skolan, i affärerna you name it...
Men jag tycker dock att melodifestivalen gjorde det bra den här kvällen. Petra Mede är somvanligt over the top och blir ibland så irriterande så man vill slänga in hennes torra skämt i väggen.
Nu sitter man med spänning och hög undran vem som kommer ta hem allt det här, blir det ubercoola carolin af ugglas med hennes sjukt tråkiga låt eller blir det någon annan mumsig?

a family life


goodluck hunnybunn

.

duckey

en kärleksförklaring till livet sådär strax innan läggdags

att läsa igenom gamla blogginlägg är så underbart. man kan kolla tillbaka och det känns som händelserna var igår. Dock kan det alltid vara lite känsloladdat, som jag kände just nu. Men när jag kollar tillbaka förstår jag att jag verkligen är lycklig. Jag har ett väldigt bra liv. vänner och familj som jag älskar, ett jobb som är okej och skola som alltid finns där.
men vad jag mest blev glad över är att jag förstod att känslor är något riktigt, något som man ska ta vara på. mannen som gjort att jag förstått det kan ni nog lista ut själva utan att jag ens nämner hans namn. Men han har gett mig en chans att tro på kärlek, så som om den skulle finnas i en evighet. Jag har alltid haft svårt att tro på eviga förhållanden och det gör jag tillviss del nu med, men förhållanden behöver inte alltid vara förhållanden utan också relationer. som på långsikt är mycket viktigare. En relation kan vara vad som helst egentligen, en relation till en vän, en kärlek, en förälder eller kanin. ja vad som helst. och relationer är något jag verkligen vill bygga upp. För det är det finaste som finns i livet och det är de vi borde ta vara på. Vi bara flyter runt i världen utan att stanna till och kolla vilka människor som finns där för en, vilka vänner som man vet att man har så kul med men att man aldrig berättar hur man känner. Att man aldrig tar tag i saker utan att bara leva. visst är det bra att bara leva men det är bättre att leva med människor som man har en relation till.
ja nu på kvällen blir man alltid lite mer känslosam, och jag är glad idag så det är bra. Jag har börjat om på nytt med mitt engelska arbete och skrivit klart det nästan. Och jag är så stolt över mig själv! det känns så bra när man lyckas i livet. eller hur?
Ne nu ska jag nog göra min säng sällskap, den ser så ensam ut.. omjag har tur så går det seinfelt på 5an.. som jag alltid lyckas titta på innan john blund kommer på besök.. en av livets guldgömmor alltså.

Men jag det jag vill säga i det här inlägget är , ja för att citera min vän Agnes:
-"kärlek är det vackraste som finns"

Godnatt & Peace.

lazy morning

Jag älskar sovmornar ibland. Idag börjar jag 11.35 och jag var uppe ur sängen klockan 9.00.
Nu har jag tagit en lång dusch med peeling, sedan har jag smörjt mig och nu har jag ansiktsmask. haha
alien vs liselotte i denna mask. hahah
Men man måste ju ta hand om sig ibland, eller hur.

Har mycket i skolan nu, men varje dag blir man lite gladare för då har man gjort klart ett arbete.
Igår hade vi deadline på undersökande journalistik och en bokreccention på robinson cruise, den blev faktist 6sidor lång. Det kändes så skönt alltså. Jobbet gick ganska bra igår också, lite sent men det var helt okej. :)'



det blev ingen bild idag, hittade ingen rolig.

at work


sitter och slö kollar på ostersund.cc på vimmel sedan yran. Hittade en där man ser mig lite, haha mest roligt är att man ser hela vårat gäng sjukt glada och hoppiga och tjejerna brevid bara står och stirrar..

lovely little guy

happily ever after passade inte in i den här gången heller. men det gör inget för jag är glad endå. Jag har en vän för livet som jag älskar till döds som jag skulle göra allt för. en vän som jag vet jag kan lita på i vått och torrt och de är det som räknas för mig. Kärlek från vänner och familj betyder så mycket.

lovlovlov

jag är uppe tidigt, känns iallfall så.
igår var en trevlig dag, åkte in med syster och jonas. träffade jon och åt mat.kebab för ovanlighetens skull fakitst.
Sen åkte anne och jonas hem och jag följde med jon och hjälpte han städa sin lägenhet efter gårdagen.
Jag var jätte duktigt jag diskade, plockade ihop och damsög. så nu är jag 600kr rikare, :D hahah

Sitter här i min nya t-shirt som jag älskar, hms killavdelning i like. mössa på huvudet och snart kommer mamma så vi ska åka tillbaka till himmelen, åre :D ska åka skidor, hänga med skööningar och träffa min man. <3
jag längtar, jag tycker om åre så himla mycket, och nu är det så många man känner där nu.
det ska bli toppen. blir där hela lovet. :D


Bild 1 : Min nyinköpta tröja från hm 98:-
Bild 2 : Min snygga rumsvägg 1:- haha


Ne nu ska jag ta mig iväg till åre


RSS 2.0