TEST TEST TEST

n som i nackspärr

efter ha varit på två snowboardfilm relase två veckor i rad så vill jag inget annat än att ta på mig skidorna och dra ut och åka !!
Gårdagen blev hur bra som helst. Skrev högskoleprovet, vilket kanske inte blev så lyckat, men roligt var det!!
sen drog jag och några tjejkompisar på forums filmvisning på marite, AS bra var kvällen.- riktigt lyckad !!

Nu har jag också lyckat tjäna in lite extra pengar genom att min bror hjälpte mig med att låna hans csnkort ! WOOHO!
Imorgon ska jag köpa gymkort, HURTHURt.

Ne nu ska jag äta frukost och värma min vetekudde igen(har nackspärr sen igår)

HADE

s som i suuuuget efter skidor

igår var det release på burtons nya snowboard film B-movie på marite, jag var där.
Jag bara älskar att det var en annorlunda kväll i ösd. det var vinter som gällde. härligt folk, härlig musik och kvällen var bara jävligt härlig.
Men sugen efter att känna kylan bita mig i kinderna, se snön rusaförbi under mina pjäxor. Bara känna att man är queen of the mountain. denna dag har jag spenderat i soffan framför skidfilmer och letandes efter nya skidkläder.
my b åker ju snart till kanada och är borta i 3 månader, och avundsjukan går inte att förklara !

Hittade iaf en jävligt bra trailer till prettygood film!

More Ski >>

l som i lång inlägg

åka skidor, JATACK!

långhelg har det varit, andreas överraskade mig med att komma till mig på onsdag kväll.
Han ringde och sa att han stod ute och att det var kallt, jag frågade varför. han frågade om jag kunde komma och öppna dörren, ja sa Ja väldigt skämtsamt. Tog många sekunder innan jag fattade att han var utanför min dörr !!!
Sprang ner till dörren, där stod han minsann. Min underbara man, Med en chokladkaka i handen.
Han känner mig så väl. Choklad brukar han alltid använda imot mig när jag ska bli glad. När jag är ledsen eller sur så brukar han köpa choklad. Och nu när allt blev hur perfekt som helst så kom han med choklad.
Alltså jag är ledsen tjejer, men världens underbaraste man är upptagen!!!

dagen efter tog vi bilen till rättvik, för att spendera en långhelg. På fredagen åkte vi till falun för att kolla efter jeans till andreas ( jag fick han att sätta på sig tajta jeans, roligt!) Och så hälsade vi på min systers pojkvän. Jag ville känna mig pensionär och köpa fikabröd, för det gör ju alltid gamla när de kommer på besök. Det slutade att jag köpte tre kakförpackningar. Och duktig som jag var lämnade jag kvar alla kakor sen när jag for. (försöker få bort mitt sockerberoende, IGEN)
Sen åkte vi hem igen och gick på rättviksmarknad, vilket är en av sveriges största marknader. Det var mysigt, men väldigt kallt.
På lördagen jobbade andreas från halv 13:30 -23:00, vilket var lite jobbigt. Men det var roligare än vad jag trodde. Jag kollade på tre avsnitt av my super sweet sixteen, två filmer( walk the line och i now pronounce you chuck and larry) och tre långa skidfilmer och två korta.
En riktig tvdag kan man rent av kalla det.
Sen när andreas kom hem drog vi ut och tänkte gå på krogen, kön var lång men vi använde den för att värma oss. Kroppsvärme från 40pers det är som jordens element. Så vi sket i det och gick på sibylla och käkade hamburgare. Jag kan iaf säga till er om ni är sånna som klagar på att det alltid är så mycket raggare och "fulla" fjortisar vid eran bensinmack, KOM till rättvik och vänd. Fyfan det var ju smockat, som flugor vid en hästskit.
Söndagen bestod av mys och lite mer marknad. När jag sprang och köpte mat så gick andreas i smyg och köpte "marknads-choklad" till mig. Hur gulligt som helst.
Så nu har jag påsen med chokladen framför mig och småäter lite ibland.

Idag fick jag provheltidsanställning i 6 månadet på mitt arbetet. Hur skönt som helst på ett sätt men pest på ett annat. Kommer jobba heltid varje vecka, jag som är van att jobba lite som jag vill. Men bra betalt är det och jag trivs väldigt bra på mitt jobb.
Imorgon börjar jag kl 09:00 och slutar 18:00. Så nu måste jag gå och göra en matlåda för det har jag inte gjort ännu!!

fan detta skulle bli ett kort inlägg.

tylösand i somras, jag och min älskling


RSS 2.0