TEST TEST TEST

snabbrepris

jag borde egentligen plugga till filosofi provet imorgon, men jag ljuger för mig själv och inbillar mig att jag kan göra det snart. har köpt ett helt påskägg som jag äter. Helgen var toppen och jag vill tillbaka till sälen.
Helgen som kommer nu snart kommer bli bra !!!!!!

great

det går bra nu, ryktas det om.
Jag fick nyss reda på att jag fått MVG på muntliga nationella i svenska och VG+ på skriftliga. Jag är klar med PA-rapporten och jag har super bra kampanj på jobbet. Jag ska på monki öppningsparty i kväll plus att jag får sova med älskling. toppen

Dagens visa

ligger i sängen. klev upp för snart två timmar sen. Min mor fyller 44, så jag och syster bakade en egen prinsesstårta till henne. Egentligen skulle det varit bra om jag gick till studiegården nu när jag redan är uppe. men min kropp och hjärna vill inte dit. tänkte plugga lite filosofi istället.

Gårdagen var bra, fin med sol. Sålde bäst på jobbet det gjorde jag också. köpte jätte äcklig proviva som jag drack upp allt av. råkade också visa chefen vad jag gör på jobbet, ska berätta
YEEEEEEEES -jag
Liselotte, har du sålt en ? - Jacob(chef)
Nej, JAG KLARADE MIN SUDOKU - jag
jacob lägger huvudet i bordet och suckar.


Nu ska jag nog göra nått nyttigt. typ sova eller nått? hade bra, komihåg solen skiner även fast molnen är framme.

tårtkalas på morgonen



1. Daniel
2. Strössel
3. bokstavslek
4. Mammas alldeles egna prinsesstårta

åre

lovet har varit toppen. åre för hela slanten. Bäst av allt var nog att jag fick träffa andreas varje dag.
nu är det dags för skola, och jag orkar verkligen inte.. idag ska det visst vara inlämnat ett arbete till historian. 3 sidor. jag har inte börjat ens!!!!!!!
men på fredag eller torsdag åker jag till sälen med babe. det känns bra. här hemma blir man bara stressad.. har faktist bara en helg tills studenten jag inte har planerat. det blir massa framöver. sommarfest,h1-gala,riksgränsen tripp,baler, fester. ja väldigt mycket!
ne nu orkar jag inte ens skriva nått här hejdå


back in town

hemma från åre igen. Har haft en superfin tid där. Har sovit lite i soffan medans grabbarna spelat tv-spel, jag hade visst snarkat vilket är lite pinsamt när man inte känner alla så bra. haha
Igår åkte jag och andreas på max, underbart!
Sanna och jag var till sofia igår, så himla fint. jag saknar dig sofia, massvis!

Idag har jag har jag fotat andreas lite när han har hoppat, sjukt kul verkligen. första gången jag fotograferar skidåkning så nu ska jag bli bättre ! bussjäklen förrvirrade mig när jag skulle hem så jag tog bussen istället. fick två timmar mer med darling, det firades med glass och muffins. Mycket bra.
nu blir det hemma igen tills på lördag när vi åker till momma och sen till åre igen på söndag. wooho!
lovlovlovlov

EAGLE VS SHARK

 
EAGEL VS SHARK
sätter mig i soffan, tänkte kolla igenom lite högskolor att söka efter skolan. Pappa zappade på kanalerna och gnällde över dekodern. Och så fastnade vi, jag syster och pappa för den här filmen. Halva filmen hade redan gått. Men den var så fin, så underbart filmat. så otroligt dum och dålig komedi som värmer ens hjärta och undrar om inte detta är den bästa film man sett, även fast man missat början. Med ett manus strålande likt napoleon dynamite blir jag lycklig, jag tycker om napoleon men jag älskar den här. Í min hjärna frågar jag mig själv om filmaren är ett geni, för vinklarna är genomtänkta och ögonen blir fyllda av vackra bilder som glider så smidigt igenom scenerna. Musiken är som taget ifrån himmlen, mjuk, lugn och speedad på samma gång. Den här filmen är precis som jag vill ha den, riktig little miss sunshine och napoleon dynamite anda.! helt klart en av de bättre filmerna jag sett iår.

vårsolen, välkommen tillbaka

våren kommer och därmed en superglad liselotte.
idag har jag väldigt lite att göra, så lite har jag inte haft på länge. så skönt
Idag har jag haft mitt nationella tal och det gick bra. skrev det i gårkväll med huvudvärk, så jag är sjukt nöjd faktist.
Solen har tittat fram väldigt mycket idag !! härligt att ha dig tillbaka.

Sen har jag och syster varit och handlat lite påskgodis och sedan också varit på lite provkollektion till nästa års skidkläder, köpte mig ett par supersnygga handskar för tre stycken hundra lappar, som inte var mina. dom hade jag lånat av syster.

nu sitter jag här och äter min disneychoklad och är sneglar nöjt över på mina nyinköpta handskar.
och imorgon blir det lov. kan det bli bättre? klar det kan, jag ska till åre och den 15maj kanske jag ska till riksgränsen och åka lite skidor och kolla på hunny när han tävlar i NM. bättre blev det
mina snygga hunk handskar, bli avundsjuk
 förresten, det har varit så många som har kommenterat att jag ser ut som en färgbomb, det gör jag nog också. tänkte slänga in en bild på färgbomben, hade lilaskor också;)

PAAAAAAAAAAAA

Äntligen! äntligen har jag gjort klart min älskade grimasbok.!
det har tagit mig två dagar, ungefär 15timmar att göra klart den.. Uscha men fan det har varit kul endå.

Och imorgon är det redovisning, jag ser ifram emot det

fram och baksida på min bok, tycker att ni ska kolla riktigt noga på bindningen, det är nyckelringar och sen längst upp sitter det ett peace märke och en gris

Ne nu orkar jag inte mer, nu blir det sännngen! MUMS

RSS 2.0