TEST TEST TEST

liselotte = ganska kul utan alkohol

igår tänkte jag ha en skön hemma kväll efter resan. Men det kändes tråkigt så jag följde med syster och Annika på krogen. Jag var nykter och hade fasligt roligt. dansa är min grej. dansa så ful och stort som möjligt.
På bussen hem så var det dock en tjej som spydde brevid mig, då blev jag extra glad att jag inte var som henne.. träffade också SLICE, saknat henne massor.


kanske skulle börja med det? nyktert på krogen.

you wíll live

min hjärna känns lite som att den är gjord av bubbelplast just nu. ganska tom men full med luft.
Sedan dagarna i stockholm med klassen är man fortfarande stressad. Men det var så otroligt kul där, vi gjorde roliga saker hela tiden. dock var jag & mitt gäng sena till allt. haha

Ni som vill se lite vad jag gjort under sthlm resan kan kolla på svt´s program PopCirkus. där kan man se en jätte med stort krulligt hår stå längst fram och äga sönder stockholmarna.


Men puss på en jäkligt bra vecka, dock en otroligt stressad.


Polaridkopia


a great day

Igår hade jag en superdag, allt var verkligen toppen.
Det började att jag satt och smsade med anders från detektivbyrån om deras framträdande på p3guld-galan. Sen smsar agnes och berättar att hon ser ut som snö i håret,och var verkligen otroligt lycklig över det under dagen. lycka smittar.
Sen kommer Anna och Frågar om jag vill ha ett par sprillans nya convers skor som hon inte kunde ha. DOM passade perfekt. vita och rosa, jätte fina.. Sen gick allt bara toppen och jag var verkligen glad. Sen fick JAG`TRÄFFA EN LIVS LEVADE ASTRONAUT. Han ska vara med i mitt PA arbete, och jag älskar det. Jag fick dock inte se hans föredrag på skolan, så han tyckte faktist att jag skulle ta ledigt från jobbet och se det på campus. jag tvekade.. men sen ringde mamma och tyckte också att jag skulle det så jag kunde gå med hon. Då gjorde jag det. Jag mamma och min bror satt och kollade på RICK LENNEHAN som han heter. det var helt underbart. vilken man. pratade lite med han efter det också. otroligt trevlig.

SEN ringde ANDREAS och sa att han skulle komma och hälsa på. ÖVERLYCKLIG blev jag.
VI åkte hem och åt. Sedan tyckte andreas att vi skulle gå på Bio. S¨å då åkte vi in till stan och såg YESMAN. och jag skrattade som en tok. så underbar film...


Sen fick jag också vakna med min käresta vid min sida, vilket alltid är lika  underbart

SÅ det var min berättelse om min toppen dag...
ni får gärna berätta era:D


love is all you need,

Jag och min kära vän Agnes sitter just nu och disskuterar det underbara och förjävliga ämnet kärlek.
Det är trots allt det finaste vi har i världen.
Nykärlek är något jag verkligen tycker om. När man bara kan sitta och kolla på min käresta och det pirrar imagen. På ett sätt som gör en trygg och osäker på samma gång.
Kärlek är något som världen behöver. kanske inte bara kärleken till någon annan människa. utan saker och ting, det behöver inte vara levande. Att man har kärlek till att ens hår är i perfekt mjukglassfärg eller att ens favoritdricka trocadero finns i affären bara här brevid.
De små sakerna som gör att man uppskattar livet, det är kärlek.

Kärlekens till ens miniräknare, till en bror, till en upplevelse, till sin käresta och tillslut kärleken till sig själv.
Ja det är vackert, för vacker för att beskriva.




som en försäljare knackar på dörren för att sälja dammsugare, kanske en person kommer och knackar på och erbjuder kärlek
- kärleken kommer alltid oinbjuden


prom

Balplaner, man kan tänka hur mycket som helst. jag vill så gärna ha den perfekta klänningen. men vilken student av det kvinnliga könet vill inte ha det. Dock vill jag inte ha en vanlig klänning, inte glansig. det hade jag förra året. I år vill jag ha något nytt. något MIG. men det är svårt. speciellt med att bo i en liten stad som Östersund där utbudet av partyklänningar nästan är minimalt snarare noll. Men nått ska jag hitta , jag ska nog bli snygg till balen.
undertiden får jag drömma mig bort.
fast jag ska till huvudstaden några dagar under sista veckan i januari med klassen. Men då känns inte det som att min ekonomi är på topp för att lägga ut några tusen på en klänning. så tyvär jag får nog vänta ett tag
 
Den här klänningen hade suttit bra att ha hemma väntandes.


sunshine is my key to happiness

en sak som jag alltid kommer undra över är. Varför har man alltid den hära spärren, plugg-spärren. jag tror att alla ni vet vad jag pratar om. När man kan sitta i flera dagar. framför dator eller böcker och bara göra allt förutom att plugga. städa allt sånt tråkigt, ja kanske till och med bara stirra in i väggen. Nu har jag gjort det i en hel helg. jag har massa saker att göra. eller en helg snarare ett helt lov. jag har en bokreport att göra på skolan imorgon, har läst 30sidor.hoppas min lärare inte ser detta. haha. sen har jag religionprov och inlämning. Och mitt betyg hänger på att jag gör det bra. jag vill verkligen ha MVG i religion . men men. eftersom jag har plugg-spärren kommer jag troligvis få nöja mig med vg. Sen ska jag jobba hela veckan också, så jag kommer inte ha tid till plugg. varför gör jag så mot mig själv.

Dock tror jag att allt hade blivigt bättre med lite solsken.

Peaceroad- min väg


Jag har ätit en halv chokladkaka nu , troligtvis kommer det bli en hel.
HEJ finnar imorgon.

you name it.

okej, paula du vinner sjukhets-tävlingen. men du bör skaffa hostmedicin.. fast det har du troligtvis redan gjort, men annars ett tips! :) haha


Sitter fortfarande med mitt psyk-arbete.. men det går bättre nu. Skratterapi och sånt som jag skriver om är riktigt intressant. men jag hatar mig själv för att göra det så svårt för mig själv. När andra skriver om typ mobbning och analyserar det så skriver jag om skratts läkande hjälp. helt sjukt. Men det är iallafall intressant och orginellt.
Imorgon ska jag på skolan , det ser jag framemot. Men jag vet dock inte hur jag kommer klara av det när jag sover till två varje morgon nuförtiden.. Idag var det första gången jag gick utanför min dörr på en vecka. Bestämde mig för att köpa lite god frukost. Det blev hallonkräm och apelsiner. En blåbärsyoughurt åkte ner i korgen också.
Det stod en gubbe framför mig i kön. han var ganska gammal och när han skulle dra sitt kort så drog han det på hel fel ställe. så charmigt på någevis. Fast efter han dragit fel ett antal gånger och sedan slår in för lite nummer till koden börjar det tvina lite i mitt huvud. Men han böjer sig fram och viskar lite försiktigt till kassören sin kod som senare slår in den. Kassören skyller på magiska fingrar när han frågar varför det funkade för han och inte för sig själv. Sen vänder han sitt huvud mot mig och ler med missfärgade tänder som äldre har och frågar - tror du verkligen han har det eller hittar han på. Man vet aldrig vad de kan göra här svarar jag och undrar om det egentligen var det smartaste och roligaste svaret jag hade till den frågan. Sen var det min tur, gick snabbt och effektivt som det ska göra för unga i kassan. Sen blev det lumpa hem i snön och sätta sig och äta frukost, själv, klockan två på eftermiddagen. smsade till emelie för att få lite preliminärt sällskap och dem hade redan slutat skolan.
Min slutsats är alltså att jag skriver alldeles för mycket onödigt och att det inte är okej att sitta ensam och äta hallonkräm klockan två när andra slutar i skolan.Men imorgon blir det ändring på det. Då blir det hafs-hafs-frukost tillsammans med min syster eller bror, eller mamma och lillebror, eller ingen av dem. beror på vilka som är vaken och vilka som är ut ur huset. Men tidigt blir det iallafall. Tidigt för en sjuk-liselotte.

the man with a J


När jag endå är pågång lägger jag också upp den här bilden på mig och Janne Schaffer.
Hade ju intervju med han för några dagar sedan.
Nu är jag på jakt med nya kändisar. kom gärna med tips.

för en gångs skull

jo , det blev väl ett inlägg. Karro påminde mig om att det fanns något som hette blogg.
Kanske dock inte känns som min grej längre. Men jag känner att jag behöver rensa mig från all stress jag har i huvudet. Och vad är inte bättre då än en blogg. En skitigt liten underbar blogg.
Ne jag är jätte förskyld. har varit det i snart en vecka. faktist en vecka imorgon.
Ni kan ju själv tänka er hur det känns. inte sådär lagomt kul eller hur?
Sen som grädden på moset ( som förövrigt jag tycker är ett jättedåligt talessätt, vem fan vill ha grädde på moset?) så måste jag skriva klart en uppsats om positiv psykologi. jag har ingen som helst lust att göra det. några meningar kommer då och då. Det här kommer nog bli en av det sämsta uppsatserna jag skrivit. men skit i det jag har influensan, jag kan skylla på det lite svagt för mig själv. Aldrig ta åt mig heller. haha
PLUS så är jag fortfarande sjukt sur på mina wesc hörlurar som inte alls är i den färgen som bilden visar. När jag öppnade förpackningen såg jag till min förvåning ett par röda lurar. inte alls lika snygga, men jag är för trött och för snuvig för att orka bry mig så dom får stanna kvar, lådan är ju iallfall snygg.

Ja , finns det något sådär överdrivet bra med denna dagen? ja kanske att jag kommit på att ananas/vanilj-te är ganska gott egentligen. Men utöver det har jag stor brist på männskligkontakt. Jag vill ut och träffa nya människor. jag får panik om jag inte gör det snart. Jag & emelie planerar en resa bort om urtvättade människor.
tillsvidare , ta hand om er.

RSS 2.0